√ΣИĐΣŦŦΛ•√ѕ•ĦΛЯΛЯΣT (:

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve iEmre tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. iEmre

iEmre User

Merhaba,

Ben Emre Aslan türkiye 6 serverinde vendetta emre diye bilinirim . 2010 yılından beri darkorbit oyuncusu ve forum takipçisi olarak bu toplulukta yer alıyorum.Darkorbit'in oyun tarzını ve kolaylığını sevmemden dolayı bu oyun bir bağımlılık haline geldi diyebiliriz. Bir savaş oyunu olmasına rağmen ben gerekmedikçe savaştan yana olmayan biriyim (kötü günlerimde olmuyor değil tabi :)... )

2013 yılında darkorbit'e ara vermiştim bunun başlıca sebeplerinden biri de oyunun gelişmemesi olmuştur. Darkorbit web browser olarak beni biraz sıkıntıya soksada donma vs. gibi türkiyedeki internetin yetmezliği deyip geçiyorum.

Bunların dışında TÜRKİYE 6 'daki arkadaşlarım beni sabırsız kindar olarak tanımlarlar yanlış yapanı unutmaz ve affetmezmişim e herkesin bi kusuru vardır değilmi :) . 1 yıl boyunca palladium haritası için barış sağlamak amacıyla gece gündüz tüm ts leri gezerek tüm kullanıcılarla görüştüm onları bir araya topladım ve savaşmamaları için elimden geleni yaptım . Bu girişimim oyundan bunalıp oyunu bırakmamla sonuçlandı serverda ya herkes iyi ya herkes kötü diyordu benim için.
    Herkesede yaranamazsınız sonuçta.

Uzun lafın kısası bu yıl yine aranıza geri dönme kararı aldım ve tekrar türkiye 6 server'inde oyuna katıldım.Darkorbit benim için başta gelen bir hobi haline gelmiş bunu farkettim.

Beni tanımaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler. İyi Oyunlar Bol Şanslar ....

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  2. Cayu emre sandım seni :D

iEmre bunu beğendi.
  3. iEmre

iEmre User

FREE'den vendetta emre ben :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve keyifli vakit geçirmeniz dileklerimle

İyi forumlar.

iEmre bunu beğendi.
  5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve keyifli vakit geçirmeniz dileklerimle

Keyifli Forumlar

iEmre bunu beğendi.
  6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Foruma hoş geldiniz keyifli ve eylenceli bir vakit gecirmeniz dileklerimle.

Keyifli Forumlar.

7. iEmre

iEmre User

Teşekkürler Fmodum

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aramıza tekrar hoşgeldiniz bir an yazmış olduğunuz satırları ben yazmışım gibi hissettim ve maalesefki bende sizin gibi çok ara vermiş olmasam da yine oyunun içindeyim ama merkezinde değilim dediğiniz gibi her şeyi kendimize yapıyoruz başkası ne olursa olsun bundan etkilenmiyor her ne kadar siz zamanında dil döktüm ben bu işi yapacağım ve hatta başardım dediyseniz de aslında her konuştuğunuzda hep aynı yerde olduğunuzu anlamıyorsunuz bence artık sizde benim gibi yapmaya çalışın oyunun içinde olun sadece bu daha zevkli ve kırıcı olmuyor bu şekilde oynamaktan gayet haz alacağınıza eminim kolay gelsin diyor bir soruda görüşmek dileğiyle keyifli forumlar diliyorum.

Son düzenlenen: 4 Ekim 2014
    iEmre bunu beğendi.
  9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Güncelleme fikir klavuzunda sizle baya ter döktük diye hatırlıyorum bir konu üzerinde tartışmıştık :)

Keyifli forumlar :)

iEmre bunu beğendi.
  10. iEmre

iEmre User

Kusura bakmayın bazen öyle oluyor :)

Bende tam olarak sizinle aynı görüşteyim dediğiniz gibi eğlenmek amaçlı oynuyor forumda daha fazla vakit geciriyorum sizede kolay gelsin keyifli forumlar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2014