Sıfırdan başladım geliştirme sistemi zorlaşmış

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve katil!chaki tarafından 28 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. efendim ben 1 haftadır sıfırdan actıgım gemiyi kasyorumda bu lfleri kalkanları biz nasıl geliştrcez allah icin bu sistem ne zorlaştırmmssın bana bir acıklama yapın siz bu oyunu biz oynamayalım diyemi zorlaştyorsunz yaa sinirden oyunu kapattım kasmaktan vazgectimmmmm

2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Geliştirmeleri 13. seviyeye kadar Eir ve Uridium istemektedir.13. Seviyesinden sonra ise işin içine Oil'de katılmaktadır.Eir ve Oil'i ise Karantina Kapısı yaparak kazanabilirsiniz.Sabırlı olursanız hızlı bir şekilde gelişebileceğinize inanıyorum.

İyi forumlar.

3. the_flood

the_flood User

bi yandan arkadaşa hak veriyorum. EIR kazanma olasılıkları çok az modum. karantina va takvim haricinde nerdeyse yok. bu bence düzenlenebilecek bişey ;)

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Oyuna yeni gelen yeniliklere ayak uydurmak yeni başlayanlar veya yeni açılan hesaplar için biraz zor olabilir. Fakat gelişme sürecinizi sabırla takip ederseniz sizin için daha iyi olacaktır. Sonuçta her oyuncu sıfırdan başladığında ya da geliştirmeye yeni başlayan oyuncular için bu durum eşit seviyede ilerliyor sadece aradaki fark hızlı hibrit alaşım toplamak.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2019
  5. dalgamı geciyonuz ya fullerin neresi eşit onlar ful tabi hızlı gelişir biz sınfta kaldık

6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Kastettiğim her oyuncu yapılan kapılardan aynı EIR'i elde ediyor. Yukarıda da belirttiğim gibi sadece birisi daha hızlı gelişiyor sonucunda herkes aynı yolda ilerlemiş oluyor.

İyi forumlar.

7. IZuZuI

IZuZuI User

bende yeni başladım cidden gelen yenilikler dağ gibi yeni oyunculara yeni hesaplara özel kod felan olsa bari 3.5k vuruyorum anca hala :D zeta yapcam bakalım kaç saat sürcek geçen ocak ayında venom lf4 lü hesaplı kod verilmiş yeni oyunculara destekliycek bölye birşey yapsanız güzel olur aslında son olarak hesabıma giremiyorum askıda kaldı ne hangar değişiyor ne bağlanıyor çıktım girdim ettim düzelmiyor bağlanıyorda kalıyor napabilirim ?

8. IZuZuI

IZuZuI User

zor ya cubi keserken bile kendi şirketim kesiyor kovalıyor şamar oglanina döndüm ??

9. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

sen önce bi ilk eksiklerini tamamla yeni sistemle aylık ödüle eir ve yüksek oil miktarı eklendi geliştirme yapacak evreye gelene kadar biriktirirsin ayrıca adamlar burayı babasının hayrına yürütmüyor nasıl para kazanabilirim düşüncesiyle böyle şeyler çıkarabilir para verip hızlı gelişmek veya yavaş yavaş ilerleme kaydetmek ve yahut bırakmakta sizin tercihiniz.

oyunlar kişisel zevklere hitap eder eğer bir oyunun en iyi silahına gemisine karakterine sahip olma düşüncesindeyseniz tat alamazsınız oyunların para kazanma taktikleri de bu tarz oyunculardan gelir elde etmeye dayalı.yenilikler değişiklikler elbette olacaktır sıfırdan başlayanlar için zor olabilir lakin şu dönemde popüler olmayan bir oyun ve bugun sıfırdan başlayan 10 kişiden 9 u eski oyunculardan oluşuyor geçen yaz başlayan benim gibi her ne kadar eski günleri özlüyor olsak da x-2 den x-3e gitmek için radyasyon solumak yerine yeni çıkan lazeri fullemeye çalışmayı yeğlerim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2019
  10. en iyi karaktere/gemiye sahip olma düşüncem yok. herkes goli oynarken vega, herkes surgeon oynarken aegis, herkes cyborg oynarken nimesis oynayan adamım ben :D ben en güçlü gemiden ziyade oyunda gemilerin eşit olması oyuncu farkının ortaya çıkmasını isterim fakat bu oyunda bu mümkün değil her zaman diğerlerinden daha iyi bir gemi-lazer vardır. eğer herkeste o gemiden-lazerden varsa bir yeni moden gemi veya lazer gelir. eski gemi-lazerler olduğu yerde kalır çöpe gider :D kaç senedir bu oyunda bu düzen böyle. bu oyunda tam bir pay2win oyunu olduğu için olay bu şekilde

11. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

gelmesi gereken yeniliklerdi bunlar evet savaş zevki açısından iyiydi maks lf3 olduğu dönemler 30-40k hasar olurdu herkeste en fazla ama oyunu sadece pvp olarak görmeyelim şuan bile 100k vurarak yaratık keserken canımız sıkılıyor yeni lazerlerle birlikte oyuna bir hız geldi şimdi sen prometheus veya gelişmiş lf4 leri kastederek 8-9 ay demişsin o dönemde full lf3 iris bo3 jeneratör yapmak 8-9 aydan daha daha uzun bir süre gerektiriyordu.pvp ye dönersek savaş süreleride azalmış oldu böylelikle bahsettiğin ufe gemiler sen daha kalkanlarını bitiremeden kesiyorlar yine seninde dediğin gibi pay2win bir oyun ve onlar para yatırıp gemilerini dizmiş gemiler eşit değil burada dengeyi sağlayacak olan şey ise oyuncu yeteneğidir uçuş düzenlerini iyi kullanabilmek ema yı instayı yerinde kullanmak rakibin işaretlemesinden kaçınmak gibi şeylerle sizden iyi gemileri bile kesebilirsiniz.veya buz roketi atıp kaçın size kalmış

12. Evet, eskiden urin varsa istediğin zaman birleştirebiliyordun. Şimdi eir ve i-oil toplamak zorundasın.