Sıfırdan baslamak hangi serveri secmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BeYaZ__KaPLaN- tarafından 6 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. oyuna 6 yıl sonra tekrar başladım.sizce hangi serveri ve o serverde hangi şirketi seçmeliyim?

2. mete210

mete210 User

aynı soru bende de var takipteyim

3. Bakalım cevap gelirse bir servere gireriz .olmadı beraber girip kasılırız.

4. Bende oyunu bırakmıştım 2 yıl önce 3 ay önce yeniden başladım sıfırdan daha önce global amerika 2 de oynadığım için tekrar orda başladım oyuncu darkorbitin geneli gibi az türkte çokaz sv birleşme olaylarında bunlar birazda olsa düzelir diye düşünüyorum amerika sv si olduğundan ve artık eskisi gibi çok alınmadığından irisleri komik fiyatlara alabildim ticaretten oyunu yeniler için çok kolaylaştırmışlar ne yapacağınıda biliyorsan çok çabuk bir şekilde sağlamlaşabilirsin yarın 3 ay olacak çarı açalı 30 lf4 10 havoc um şuan sizede bu svyi tavsiye ederim tek başınıza çok sıkılıyorsanız tabi bazen chatte adam bulamayabilirsiniz haberiniz olsun

-BeYaZ__KaPLaN- bunu beğendi.
  5. bu arada eğer orada başlayacaksanız kesinlikle vru olarak başlayın vru kasılma şirketidir bence global amerika 2 de palladıumda onda zaten

6. Bende svde adam bulabileceğim beraber takılacak birileri olsun istiyorum.tek geze geze bir yere kadar.

7. mete210

mete210 User

tr5 te açık arttırma kelepir geldi zaten ordan başlattı oyun şimdilik ordayım hayırlısı olsun

8. barisbrs16

barisbrs16 User

Bence oyuna başlamayın arkadaşlar henüz kanser size bulaşmadan gerek yok bence :) TR5 teyim ve hiç önermiyorum oynayacak insan yok. Bi cubi partisi bile nadir oluyor.

9. Global amerika 5'te oynuyorum (int15) Türklerin sayısı az ve Amerika ile aramızda 6 saat zaman farklı olduğundan haritalar gündüz vakti boş oluyor geceleri doluyor. İris 30 40m arası gidiyor bazen 5 10m ye alanıda görüyorum. Genel olarak çok kalabalık bi server değil. etkinlik saatleri amerika ile saat farkımızdan dolayı bizde 23.00 - 01.00 arasına denk geliyor. Gelirseniz beklerim :D

10. TR1-TR2-TR3 bunlardan birisi olabilir.

11. Gençlik TR2 çok hoş, oyuncu kitlesi büyük, klanı savaşı bol ama sıkıntı şu ki siz başladığınızda etrafınızda Full Elit aşağısı bir tek siz oluyorsunuz.

Açık arttırma fiyatları fena değil, gemiler beleş gibi ama irisler 25M civarı, LF3'ler 8M civarından gidiyor. Bir de yetenek tasarımları 1 milyar kredi civarı, onun dışında aegis-citadel-spearhead'i 100M civarında bulabilirsiniz.

Palladyumu da (bazen kaos çıkartanlar olsa da) genelde oldukça sessiz ve herkese açık. Kimse kimseye dalmıyor. O full flaxlı zavallı vengeance'ye rakip şirketler dahi yardım ediyorlar palladiumda.

4-5 haftada Full iris-lf3-kalkan olmak mümkün(tecrübeyle sabit).

Bir de chatte her 10 mesajdan 3'ü destekli hades grubu arayan-kuranlar tarafından yazılıyor, 10'da 4'ü gibi bir oran da BABA vs PARS hakkında oluyor genelde.

Onun dışında sunucunun doğası gereği (herkes UFE) sürekli etkinlikler var. Ortalık Helix Blitzlerden, Apocalypselerden, Obsidian Chip etkinliklerinden geçilmiyor. (Hitac ne zaman gelir acaba...)

İnsanına ortalama not veriyorum tr2'nin. Boss kristalona yardım eder gibi yapıp kristalon için kendi şirketinden adam kesen de var, sırf bütün puanı-krediyi küçük arkadaşı alsın diye o Boss Kris ölürken gruptan çıkıp sonra bir daha giren de.

Gemi kesme görevlerini hayatta PvP'de yapamazsınız ama şanslısınız. x-7 ve x-3'ler bot kaynıyor. (Görev yapmak isteyen yazabilir benimkiler duruyor :3 )

İşte böyle bir sunucu TR2... Kesinlikle öneriyorum. (Bu arada başlarsanız MMO'nun klanları daha güçlü (PARS sağolsun) ama VRU'nun bireyselleri de çok OP. EIC olmayın pişman olursunuz.)

İyi Forumlar.

12. TR2 ye başlayayim.

Tr 2 diyen çok formun diğer konularında öyle
    MMO veya vru ile başlayayim hangisini tavsiye ederseniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.