Sıfırdan Başlıycağım Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve keyforgate tarafından 4 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. keyforgate

keyforgate User

Selamün Aleyküm Beyler,

Oyuna sıfırdan başlamaya karar verdim. Öncelikle hangi serverda başlamalıyım? Güncel, dolu ve şirketler arası pek farkın olmadığı bir server arıyorum. Oyuna 400 tl yatıracağım ve goliath başlangıç paketi alıcağım. Yani yaklaşık 350 tl uri çekiceğim. Bu meblağla ne yapmam lazım hızlı ve sağlam bir şekilde kasılmam için? Pusat kullanmayı ve Spearhead almak istiyorum kutu toplamak için. Paramı nerelere harcayım ve hangi serverda başlayayım. MMO'su sağlam bir server olursa çok güzel olur. Şimdiden çok teşekkürler...

Düzenleme: Biliyorum hesap almam çok daha mantıklı olucaktır. Fakat güven meselesi var ve ben kendim kasmak istiyorum.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bir tavsiye,bir gemi acip kasarsaniz biraz ama hic bir baslangic ,paket vb.almadan,sistem indirim yollar,sonra cekin uri paket v.b

3. macellaio.

macellaio. User

benim görüşüm goliath başlangıç paketi alma
    onun yerine leonov olanı al 3 tane goliath'tan daha karlı
    gg ve g.dosya bakımından
    x3 zamanı gelincede 1m uri çekebilirsin etti 260tl ^^
    geri kalan paranlada premium katlayıcı indirim paketi tarzı şeylere harcarsın
    1m uriyle ilk önce aegis elite , 6 iris almalısın bencee
    zaten paketten gelenlerle 10arge civarı olursun zeta bitmiş olur
    ve ful lf3 bo2 olmuş olursun
    geri kalan uriyi lf4 günleri,zeus günü gibi günlerde anahtar açmaya kullanabilirsin
    argeyi 24e tamamlamaya çalışabilirsin
    pet alıp protokol ve modül alabilirsin

ayrıca para yatıracağın için ucuz diye bilmediğin bir serverde başlamanı önermem
    ben tr4 teyim gayet memnunum senide beklerim
    her türlü konuda yardımcı olurum ^^

bu yazdıklarım tabii ki benim görüşüm (bende böyle yapmıştım ^^)
    yardımcı olduysam ne mutlu bana

iyi oyunlar , iyi forumlar :)

Son düzenlenen: 5 Haziran 2016
  4. keyforgate

keyforgate User

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim.

Bir goliath, bir leonov başlangıç paketi alırım. X3 de 1 milyon uridium çeker, aegis elite paketi alırım 20 tlye. 280 olur. Geri kalan paraylada katlayıcılar, premium alırım. Uridium'u pet, arge, kutu anahtarına harcarım.

Peki burası belli olduysa gelelim asıl soruya. Hangi serverda başlamalıyım? tr4 dolu mu?

5. keyforgate

keyforgate User

Ayrıca Spearhead'in kamufle özelliği sınırsız mı? Sınırsızsa uridium kasıp alıcağımda.

6. keyforgate

keyforgate User

TR4 baktım doluluk oranı iyi fakat mmo iyi midir? Yada siz mmo'da mısınız?

7. Spearhead ın kamufle özelliği sınırsız değil öncelikle.Bence direk aegis alma derim leoyla x-3 ve x-4 de kasılman daha iyi olur Senin yerinde olsam 4 irisi uri ile alır diğer irisleri açık arttırmadan alırdım ayrıca bu sürede flax kasıp satabilirsin.Unutma kredi uriden çok daha kolay kasılır bu yüzden açık arttırmayla alabileceğin şeyleri uri ile alma pişman olursun.Kalan urilerinle kalp veya elmas uçuş düzenini mutlaka almalısın ayrıca lf4 gününde kutu açmayı ihmal etme tasarım+lf4+lf3+bo2 lerini tamamlarsın

8. keyforgate

keyforgate User

Bir şey daha soracağım? Goliath'mı? Pusat'mı? Baskınlarda ve normal kullanımlarda. NPC keserken Aegis kullanacağım.

9. macellaio.

macellaio. User

serverlerin durumlarını bilmiyorum fakat ben tr4 ten memnunum
    bu arada VRU yum nick macellaio. gelirsen mesaj atarsın istek yollarsın oyundan
    *RaybL-OLİ* ninde dediği gibi bir süre leonov ile x3 x4te kasıl 12 levele kadar en azından
    uçuş düzeninden bahsetmeyi unuttum kesinlikle güve-kalp-elmas almalısın bence
    güve kapı yaparken çok işe yarıyor kalp ile elmasta kasılırken vs atarken her türlü işe yarıyor
    ama bu tarz şeyleri indirim gününde almanı tavsiye ederim
    yanlış hatırlamıyorsam vip+indirim p. + indirim ile %55 %60 gibi bir indirim oluyordu.
    o diğer goli tasarımların vs. bekleme süreleri çok uzun (aegisle kıyaslanırsa)
    yeni başlayanların kesinlikle aegisi denemesinden yanayım bildiğin ayaklı ambulans çünkü;
    süresini bilmiyorum fakat dk başı can ve kalkan basabiliyorsun hem kendine hem diğer oyunculara
    kasılırken vs atarken her türlü işine yarıyor
    bende aegis kullanıyorum şuanda

yine biraz uzun yazdım kusura bakma :)

iyi oyunlar , iyi forumlar

10. macellaio.

macellaio. User

yeni başlıcakmıssın ne baskını ne pusatı :) :)
    aegis elite kasılırkende vs atarkende seni idare eder.
    onları daha sonra düşünürsün ilk önce kasıl geliş
    havoçlarını apis zeusu lf4leri argeni tamamla öyle istediğini alıp baskın atarsın
    bunlarsız baskın atarsan direk keserler ne vurabilirsin ne dayanabilirsin :)

Son düzenlenen: 5 Haziran 2016
  11. Herküllerini ve argeni tamamlamadan pusat alıp baskına gidersen güve açan adamlara 2 sn anca dayanırsın herkül tamamlamadan pusat alıp baskına gitme

12. keyforgate

keyforgate User

Birde şey sorcuağım, şuan ki indirim ne indirimi ve ne zaman geliyor? Gemiler, anahtarlar, vb. %25 indirim var.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.