sıfırdan hesap acma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve paxpel tarafından 28 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. paxpel

paxpel User

ya ben yeni kayıt oşdum sizce nası fullerim hızlı şekilde hani paketleri cekmelyim

2. enesboz17

enesboz17 User

fulleyemezsin :D

3. B12AT*66

B12AT*66 User

10 senedir fulleyemedim:)

4. İridyum satın alma imkanınız varsa çok sürmez gelişirsiniz,kapı yaparsınız,sandık açarsınız çıkan nesnelerle fullenirsiniz çok sürmeden.Böyle bir imkan yok oynayarak gelişmek istiyorum diyorsanız arkadaşında dediği gibi uzun zaman ve çok emek ister.

5. yane para yatırarak 2 ayda ful edersin

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle hiç uridium çekmeyeceğinizi düşünerek yazıyorum.Bir klana girip gelişmek istediğinizi söyleyin ki klandan kredi yardımı alabilin.Tavsiyem kesinlikle LF-3 için uridium harcamayın, 300.000 krediye SLL-02 alın, yaratıklara neredeyse aynı hasarı veriyor. Ucuza kapatmış olursunuz ve çok hızlı ilerlemiş olursunuz.Elinizde ne kadar yapabildiğiniz görev varsa yapın, bunlar size hem seviye hem de uridium ve kredi olarak geri dönecektir.Kutu toplamayı seviyorsanız, katlayıcı çekerek bir süre kutu toplayın ve uridiumunuz birikince indirim paketi çekip yolunuza bakın derim.Kesinlikle uçuş düzeni gibi yeni oyuncular için hiçbir işe yaramayan şeylere para yatırmayın.Arge ve korsan kutusu ihtiyaçlarınızı, zeta kapısını x2 günlerinde(genelde pazar günü çıkıyor) zeta kapısı yaparak giderin.İlk hedefiniz havoc fullemek olsun(BO-2,cpu,iris gibi ihtiyaçlar zaten temel ihtiyaçlar onları saymıyorum).Havoc fullediğinizde, hem oyunda yeterince tecrübeye hem de birçok şeyi yapmak için yeterli ekipmana sahip olabileceksiniz.Zeta kapısından size bolca anahtar ve günlük dosya geleceği için, havocları fullediğinizde 1-2 arge daha artmış olursunuz ayrıca anahtarları da akıllıca harcarsanız apisiniz ve yaklaşık 10 LF-4 ünüz daha olur.Korsan kutularınızı Helix LF-4 veya Zeus gününde açmalısınız, yani biraz sabredin.Her şeyi zamana yayın.%25 indirim paketi(Uridium avantaj paketi) ve ViP bu yolda olmazsa olmazlarınız.Akıllı harcama yaparak, 100 TL'yi aşmayacak bir harcama ve sabır ile, mükemmel bir gemiye sahip olabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. paxpel

paxpel User

peki gocebe modum cok teşekkur ederim ya bişy daha dicm deiğinz gibi yapcm ben 1.5 yıl sonra oyun kapanyormuş diyolar boşyere ugraşma flaş palyer yuznden buna daha carpıcı cevanız nedir bilgilendirirmisnz beni ona gore yoluma bakcm

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Detaylı açıklama burada yapılmıştır.

İyi forumlar.

kadir7751 bunu beğendi.
  9. paxpel

paxpel User

tekrardan teşekkurler ama oyun indirmeli olmasında

10. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Oyun maalesef indirmeli olacak sebebine buradan ulaşabilirsiniz. Son duruma ise buradan.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.