Sıfırdan Uridium Nereye Harcanmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mete210 tarafından 7 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mete210

mete210 User

S.Aleyküm iyi akşamlar. Dün itibariyle tr5 te başladım oyuna VRU olarak. Sv boş ister istemez, kolayca leonov ve vega aldım açık arttırmadan, goli de almak işten bile değil. amacım hesabı kısa sürede cubi partilerine (eğer kaldıysa) katılacak hale getirebilmek. asıl sorum ise uridium kısıtlı iken nereye harcanmalı, neler credi ile alınmalı ? teşekkürler.
    Şu anda 3-3 3-4 te leonov avantajı ile slot kesip hızlıca kutu topluyorum

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

İris, lf3 ve kalkanlar açık arttırmadan alınıp uriyi argeye veya zeta kapısına harcamanızı önerebilirim.

İyi forumlar.

_TİTANİK2002_ ve mete210 bunu beğendi.
  3. İlk İris'i uri ile alabilirsin, geriye kalan hiç bir diroiti, lazeri ve kalkanı Uridium ile almanı önermem. Sky-lab'a ağırlık verirsen 10-15 gün sonra kendini döndürmeye, sana ek gelir sağlamaya başlayacaktır. Bunun dışında, gemini Leonov olarak kullanmaya devam et, Goliath ve ya Vengeance'ye geçtiğinde çok daha kolay hedef haline gelirsin. PET'i de birleştirme bölümünde elde etmelisin bu sayede 50.000 Uri'de cepte kalır. Uriyi bi süre biriktir şu an ihtiyacın olan bir şey değil.

mete210 bunu beğendi.
  4. Uriye ilerde diroit düzenlerine ulaşırken ya da Ar-Ge yaparken ihtiyacın olacak. O yüzden şimdi biriktirmek en mantıklısı.

Onun dışında şahsen denemedim ama 100-150 civarı açabilecekseniz korsan anahtarlarınızı Zeus gününde açmanızı önerecek birçok kişi gördüm. Amacınız uridiumu kullanarak hızlı gelişmekse Zeta da açabilirsiniz.

İyi forumlar.

mete210 bunu beğendi.
  5. mete210

mete210 User

Teşekkürler. 2 sorum daha olacak.

1- bazı slotları kestikten sonra paladium benzeri 1 li şeyler çıkıyor bunlar nedir ?
    2- silah kategorisinde yeni ürünler var nedir bunlar

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Paladiuma benzeyen prismatium ve bifenon var. Prismatium kristallin ve kristallon yaratıklarından, bifenon ise bazı korsan yaratıklarından ve cubikondan düşmektedir.

Silah kategorisi derken tam olarak neyi kast ediyorsunuz? Birleştirmedeki silah bölümü mü yoksa dükkan sayfasındaki mi?

İyi forumlar.

mete210 bunu beğendi.
  7. mete210

mete210 User

Dükkan kismindakiydi ve hallettim. Sanırım kaailma sürecinde daha faydalı olacak.
    Teşekkurler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.