Bug / Oyun hatasi Şifre değişikliği yapılamaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WiccKyTr tarafından 7 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WiccKyTr

WiccKyTr User

e posta değişikliği yapılabiliyor ancak şifre değişikliği yapmaya çalıştığımda, işlemin başarılı olduğunu gösteriyor ama yine eski şifreyle giriş yapabiliyorum. Yeni şifreyi kabul etmiyor.

2. Aynı sorunu ben de yaşıyorum ticket attım falan 3 tane mail değiştirip denedim sonuç hiç farklı değil bunu söylediğimde bir sorun yok diyorlar komik .d

3. aynı sorunu yaşıyorum hala düzelmedi. Sorun düzeldiği zaman yazabilir misiniz ?

Son düzenlenen: 8 Ekim 2020
  4. tuco46500

tuco46500 User

denemek için bende değiştirdim bendede aynısı oldu başarılı diyor ama yeni şifre ile giremeyip eskisi ile giriyorum.

5. Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum FORUM ADMİNLERİ BAKARSA SEVİNİRİM Ben yaklaşık 12 yıldır oynuyorum bu oyunu ama ilk defa karşılaştım Bu teknik sorunu çözerseniz sevinirim saygılarımla.

αkcαdαgвєчí

[​IMG] Kurmay Binbaşı

6.  
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ekim 2020
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

İlgili sorun kısa süre içerisinde raporlanmış ve çözülmüştür.
    https://board-tr.darkorbit.com/posts/1369814/

Bu nedenle konu kilitlenmiştir.

㊣MAXİ㊣ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.