Şifre değişikliliği gelmiyor

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve EmirYILMAZ tarafından 7 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. EmirYILMAZ

EmirYILMAZ User

Yaklaşık 20 gündür susporta attığım hiç bir maile dönüş olmadı mail adresime ödeme onaylarım şifre değişikliliği gibi mailler gelmiyor mailde herhangi bir sorun yok hepsinin kontrollerini yaptım farklı bir hesap actığımda onunla iligilide bir sorun yok genel bir sorun olduğu söylendi fakat halen daha bir dönüş alamadım sorun ne süreçte ne zaman düzelicek

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Evet, genel bir sorun mevcut ne zaman düzeleceği hakkında bir bilgimiz ne yazık ki bulunmamaktadır bundan dolayı şu anda ne söylesem boş olacak sorun raporlandı ve bundan başka yapabileceğimiz bir şey ne yazık ki yok.

İyi Forumlar.

EmirYILMAZ bunu beğendi.
  3. EmirYILMAZ

EmirYILMAZ User

Adminim selamlar konuyla alakalı bir bilgi geldimi tarafınıza acaba ben halen daha susporttan bir dönüş alamadımda

4. .Mephistos.

Merhaba,

Maalesef herhangi bir geri bildirim gelmedi.

İyi Forumlar.

5. EmirYILMAZ

EmirYILMAZ User

Sayın adminim maile şifre değişikliliği gelmeme sorunu ne zaman çözülecek susporttan halen daha bir dönüş alamadım gerçekten artık can sıkıyor sizde taktir edersinizki daha ne kadar daha bekleyeceğim

6. .Mephistos.

Merhaba,

Bununla alakalı beni sıkıştırmanız inanın hiç bir şey kazandırmayacak yapabileceğim bir şey yok bende sizin gibi bekliyorum elimden bir şey gelmiyor evet aynı durumda olsaydım bende sitem ederdim haklısınız ancak teknik ekipten diğer sorunlarla ilgilendiği gibi bununla da ilgilenmesini bekliyoruz.

İyi Forumlar.