şifre degişimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DİRİLİŞ_2010 tarafından 7 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 saattir ugraşıyorum şifre degişim linki neden attılmıyor bu kadarmı zor darkorbit için şifre degiştirmek

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Mailinizden çıkış giriş yapınız.Gözükmezse çerezleri silip tekrar maile giriniz lütfen. 20 defa göndermekle yanlış yapmışsınız. Üst üste gönderdiğiniz için spam olarak algılanmıştır.En son gönderdiğiniz istekten itibaren 48 saat kadar bekliyebilirsiniz. Lütfen bidaha tekrarlamayınız 1 defa gönderip beklemeniz yeterli olacaktır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Temmuz 2015
  3. her şeyi yaptım uzman admin 2 saatir hiç bir şey gelmiyor en az 20 kere degişim istegi gönderdim

4. Merhaba,

Hotmail de bazen böyle sorunlar oluşabilmektedir 2-3 saat içinde gönderildiği de oluyordu.Gmail kullanmak bu açıdan daha avantajlıdır daha hızlı ve daha güvenliklidir.

Emailinizin gereksiz kutusunu da kontrol ediniz.

Ayrıca Mailiniz kara listeye alınmış olabilir. Lütfen supportta hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresi ile beraber id numaranızı yazıp karalisteden çıkarılmasını isteyiniz.

Gerekli cevaplar verildiği için konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 16 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.