Şifre Değişmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve βΛ$κΛη•01 tarafından 25 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a benim şifrem deişmiyor acaba Neden Gmaile gönderi gelmiyor

Şimdiden Teşekkür ederim DARKORBİT Ekibi.

Son düzenlenen: 25 Ocak 2014
  2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

şifreniz deyişmiyor ise supporta başvurunuz

Keyifli forumlar

3. KARANLIK

KARANLIK User

Ayrıca e bülten üyeliğiniz açıkmı kontrol ediniz.Değilse açınız.Gereksiz kutunuzuda kontrol ediniz.

4. Parola60

Parola60 User

Sayın yetkili Arkadaşım yeni konu açmaktansa burayadan sorunu bildireyim dedim.Sorunum aynen arkadaşın dediği gibi şifrem değişmiyor.Dediğiniz ayarların hepsini yaptım ama olmuyor.Aynısını meil içinde yaptım mail gelmiyor.Başka ne yapmamız gerekiyor lütfen yardımcı olun.

5. Benimde hotmail dğeişikliği için e posta gelmiyor. şifreyi denedim oda gelmiyor.

6. Support'a başvurmayı denediniz mi?

Konu hakkında muhtemelen ''Gereksiz'' kutusuna gelmiştir.

7. Terminatör supporta başvurunca cevap gelmiyor ayrıca gereksiz kutusunada gelmiyor herkes aynı durumdan şikayetçi

8. Darkmen

Darkmen User

gmail kullanıcıları için söylüyorum, aynı kişiden gelen mailler ayrılmaz tek mailde farklı bölümler olarak gösterilir. o yüzden eski maillerinize bakmanızda fayda var.

9. Ben DarkOrbit hesabımda bir değişiklik yaptığımda(şifre, e-posta değiştirme vs.) ''Gereksiz'' kutusuna geliyordu. Support'a mesaj yazmanızın üzerinden 48 saat geçmesine rağmen cevap gelmediyse eski ticket numarasıyla tekrar mail atmalısınız. Support bazı durumlarda yoğunluk sebebiyle atılan maillere cevap veremeyebilir.

10. Parola60

Parola60 User

Arkadaşlar dediklerinizin hepsini uyguldım.supporttan bildiğiniz gibi otomatik cevap geldi.Bir püf noktası olmalı mail de değişmiyor şifrede halen uğraşmaktayım.

11. Otomatik cevaptan sonra biraz bekleyiniz. Asıl mail gelecektir.

12. Parola60

Parola60 User

Support ilgilenmiyor burda yok mu ? İlgilencek birisi ?

13. Darkmen

Darkmen User

48 saat içinde dönerler.

14. Merhaba ,

Support'a mesaj yolladıysanız yoğunluğa bağlı olarak en az 48 saat içinde cevap gelecektir. Eğer olurda gelmezse otomatik gelen mail'deki Ticket numarası ile tekrar mail yollayınız.

Ayrıca mail gelmiyorsa ya gereken adresleri engellemiş olabilirsiniz yada karalisteye alınmış olabilirsiniz. Başka bir hesap açarak o hesap üzerinden sıkıntı yaşadığınız hesabın bilgileriyle durumu anlaşılır şekilde support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.