şifre değistirme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◄√ΪP£Я► tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın yonetıcıler hesabıma uzun suredır gırıs yapmamıstım sımdı tekrar gırdım sıfrem ınternet tarayıcımda kayıtlı oldugu ıcın sıfremle gırmem gerek kalmamıstı fakat sıfremı degıstırmek ıstıyorum bunun ıcın sıfremı degıstırmeye calısıyorum ama sıfre degıstırme lınkı emaıl adresıme uasmıoyr yardımcı olursanız sevınırım

2. Merhaba ,

Oyunun kayıtlı olduğu mail adresi size mi ait acaba kontrol ediniz. Eğer size ait ise support'a mesaj yollayıp hesabın karaliste'ye alınmış olup olmadığını öğreniniz.

İyi forumlar.

3. sayın yönetici ben uzun zamandır gemime girmedigimden darkorbitte birçok degişiklik olmuş bu yüzden nasıl şifremi degiştircegimi bilmiyorum

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Oyunun anasayfasının sağ üst ekranında küçük bir dişli işareti göreceksiniz.Fare ile üzerine geldiğinizde zaten "Hesap Merkezi" yazar. Oraya tıklayıp hesap merkezini açın. Yeni açılan pencerede solda seçenekler vardır. Orada ki seçeneklerden "şifre"yi seçin ve açılan ekrandaki yönergeleri izleyin.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.