Şifre değiştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -beyruttt- tarafından 26 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -beyruttt-

-beyruttt- User

Şifremi değiştirmek istiyorum fakat oyunun kayıtlı olduğu email adresi kapatlılmış durumda. Şifre değiştirmek için de kayıtlı adresten onay kodu gerekiyor. Şifremi ve email adresimi nasıl değiştirebilirim ? Lütfen yardım edin.

2. Merhaba ,

Mail hizmetini aldığınız yerin destek birimi ile irtibata geçip durumu anlatıp geri açtırmayı deneyebilirsiniz. Yada başka bir hesap açıp onun üzerinden support ile iletişim kurup durumu anlaşılır şekilde bildiriniz.

İyi forumlar.

3. -beyruttt-

-beyruttt- User

yani mynet e yalvaracak mıyım :D

4. Merhaba ,

Mail hesabının size ait olduğunu kanıtlayabilirseniz geri alabilirsiniz. Böylece sorunsuz olarak onaylama işlemlerini yapabilirsiniz. Support'a da mesaj yollayabilirsiniz fakat yine hesabın size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor. Ayrıca kesin bir yardımları olur mu bilmiyorum.

İyi forumlar.

5. XDeLeTeRX

XDeLeTeRX User

benım hesabımın ust ustte sıfresını degıstırdım ve en son koydugum sıfreyıde unuttum tekrar degıstırmek ıstedım yenı sıfre asamasından sonra

Service Unavailable - Sıfır beden nesnesi
    Sunucu geçici olarak açılamıyor iyi hizmet etmek isteği. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
    Başvuru #15.7a6cd417.1405316238.8f73a0f7

bu mesaj gelıor sımdı bır ardasımdan yazıyorum cevapbı maılıme gonderırsınız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Temmuz 2014
  6. Nefes

Nefes User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.