Şifre yenileme isteği Epostama düşmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tpkverduş tarafından 17 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tpkverduş

tpkverduş User

şifre yenileme talebim epostama gelmiyor spam gelen hiçbir bölümde yok bigpoint vb engelli değil daha dün yeniledim ancak eposta gelmiyor. sistemde genel bir sorun mu var?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Aynı sorunu bende yaşıyorum :( genel bir sorun sanırım

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konunuz üzerine denediğimde ben de aynı sorunla karşılaştım. Yalnızca şifre değiştirme talebinde yaşanan genel bir sıkıntı gibi görünüyor. Durumun raporlamasını gerçekleştiriyoruz.

İyi forumlar.

4. ne zaman düzelir abi.

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Düzeldiği zaman forum üzerinden bilgilendirmesini gerçekleştiririz.

İyi forumlar.

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz sorunun çözülmüş olması gerekiyor. Mailin gelip gelmediğini kontrol edebilir misiniz?

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Mart 2020
  6. şifre değişikliği veya mail adresi değişikliği onay mailleri gelmiyor.. hala gelmiyor..

7. ateistkeci

ateistkeci User

Bende mail adresim kara listeye alınmıştı Supporta yazarak kara listeden çıkarılmasını talep etmiştim ardından mail değişikliği için onay maili gelmişti

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle spam veya diğerler bölümünü kontrol ediniz. İletinizin mail adresine gelmeme sorunu var ise Support Takımı ile iletişime geçiniz.

İyi Forumlar.