Destek Şikayet - Artemis baksın lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »[-Ç-Λ-Я-Ş-I-]«[£d£] tarafından 28 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumda görevli şahıslardan @JUPlTER den şikayetçiyim sayın @Artemis. forumda sürekli uyarıldığı halde aynı şeyi yapan ve bu doğrultuda beni susturmaya çalışıp oyuncuya yaptırım uygulamayan görevini kötüye kullanan bir şahıstır. Konuyu kaç kere uzatmayın dedikleri halde şahıs sürekli alıntı yaparak bana laf atıyor ve ceza almıyor. Ne yapmam gerekiyor biz oyunculara yol gösterin bari Kuzeni mi Bigpoint'e iş başvurusuna göndermem yeterli olur mu acaba ileri derecese almanca ingilizce ve çince biliyor. Belki orada işe girince eşit bir davranış sergiler takımınızdaki bu çürük elmalar.

Ekleme: Sözde konuda 2 tarafıda uyaran JUPlTER isimli şahıs mesajından sonra arkadaşının cevap vermesi durumunda onu uyarayıp gerekli işlemi yeniden yapmamıştır. Sanırım iyi niyetli düşünmemek lazım artık.

Size iletmek için bu konuyu açtığım gibi gelip size ben suçsuzum böyle böyle oldu böyle böyle yaptım demeside manidar maşallah. size demesem bende bi 5-10 kere daha uyarırdı bu şahıs.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Temmuz 2017
  2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızı alt alta oluşturmayınız ben mesajlarınızı bilrleştiriyorum bilginiz olsun.

İyi Forumlar.

3. Birleştirin ancak bir şey olmayacak. Konuyu silebilirsiniz. Artemis başka bir konudan özel olarak mesaj atıp bu konuyu okuma gereksinimi duymadı sanırım. Konu kitlenebilir & silinebilir hangisi rahatınıza geliyor ise.

4. Lion

Lion Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

5. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Insanları cok kolay itham ediyorsunuz bence yapmayın.
    Gerçekten çok yoğun bir iş tempom var. herşeyi göremeyebiliyorum, sürekli forum!a bakabilecek kadar ya da chat!te olabilecek kadar boş zamanım olmuyor.
    Ancak hep diyoruz, şikayetlerinizi destek biriminden gönderin lütfen.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.