ŞİKAYETÇİYİM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve anti_kamalist.72 tarafından 3 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kuiper kapsında 8 k canım var kaçıyorum biri 6k sıkıyor patlıyorum.YEMİN ederim ŞİKAYETÇİYİM be.

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu durum kapının işleyişinde var. Ortada ne hata var nede başka bir şey. 6 bin vuran da tahminimce Seeker rocket dir. Bunlardan kurtulmanız için kesmeniz gerekiyor. Patladıklarında da 6 bin hasar veriyorlar.

İyi Forumlar.

3. ama benim 8 k canım var bunuda biliyormuydunuz 2 k canımın kalması gerekirdi kapım giitti.Hemde son dalgada

4. boşveer daha karşına bir sürü kapı çıkar unut gitsin :)

5. ama kardeş son vave deydim ya

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Son bolümde 8 bin candan bahsediyorsunuz. Roketler 1 tane değil de 2 tane gelmiştir.

İyi Forumlar.

7. hayır 1 taneydi ben biliyorum kapıyı oynayan bendim hatta gemimin üstünde 6k yazıyordu.

8. Sertan

Sertan User

Supporta oyunda lag oldu de biraz ağla bazen kapıyı veriyolar

9. boş wer vermezler kardeş bırakayım kilitleyebilirsiniz adminim cevaplarınız için sağ olun.

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Arkadaşımızın dediği gibi supporta yazın bir şey değişeceğini zannetmiyorum ama yinede yazınız. Kapıların geri iadesi veya hesap inlemesini bizler yapmıyoruz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.