sıkıcı kapılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Necronator tarafından 15 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Necronator

Necronator User

Merhaba gamma açık tallindeyim hem sıkıcı hemde korkudan giremiyorum son hakkım
    asıl sorum betayı bitiriyorum tallinleri bitirdim sibodayım ama devo da bile sıkıldım sıkılmamak için ne yapabilirim ? müzik dinliyorum etki etmiyor birde ful llf-3 full bo2 aegis gemi 8 iris elit var ama pek kullanmak istemiyorum vip yok kami tallin-protegit hariç atmam. Önerileriniz nelerdir bu arada oyuu tam ekran yaptıktan sonra esc ye basınca oyun siyah ekran oluyor bidaha gelmiyor f5 çekmem gerekiyor bu yüzden 1kere patladım google chromedan mı kaynaklanıyor ?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılarda sıkılmamanız bizim tavsiye edeceğimiz,kapıları bölüm bölüm bitirebilirsiniz.

Kapının sonunda alacağınız ödülleri düşünürseniz pek sıkıcı olmaz :cool:.

Hak almadan kapıya girmenizi tavsiye etmem.Hak alıp öyle başlayın.

Tam ekrandan çıkarken kararmasının sebebi,ekran kartınız ile alakalı olabilir.

Birde kapıda değilde,normal haritada iken başka bir tarayıcıdan deneyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Necronator ve LastShot12345 bunu beğendi.
  3. Merhabalar,

Bence de hak almadan girmeyin ben o son hakkın sıkıntısını çok yaşadım.Mutlaka bir aksilik çıkıyor.Ya da benim başıma aksilik geliyor.:) Mesela bir örnek yaklaşık beş kapıda çok dikkat etmeme rağmen son hakkımda hem patladım.Sıkılmamak için ise gelecek x4 cephane ile yapacağınız savaşları düşünün:cool:

İyi forumlar

Necronator bunu beğendi.
  4. Ben gammada tallini sole yapmistim bi kere hic zor degil korkma bo1 al hiz konfine ful bo1 diz+diroitlere bo2 kalkanin super artacak.Tallinler geldigi anda aegisin tum yetenekleeino kullan olmen imkansiz ;D Fakat can almadan girme

Necronator bunu beğendi.
  5. Öyle ya da böyle yapacaksın kapıyı bir şey bulman lazım kendine :)
    bu dalga bitince şunu şunu yapacağım falan diyerek kendini motive edebilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.