sıkılıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 20 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar gemim 23lf4 10 havoç 4 hercul
    sıkıntı şu ki kasılnma istegim yok heryer cerahlarla dolu duşman baskın çok war her şirkete
    oneriis olan varmı ?
    herkes kutu topluor baskın atıyor ben sıkılıyorum çunku klanca basıolar haritaları onerisi olan ?
    tum gorevler yaptım 500 citadel fln kalmış

2. Yarin etkinlik var katlayici cek en bos haritaya git bence topla dur :) X-2 ler bos olabilir veya X-5

3. telde 3,5tl var yetrmi sms flnda var çunku

4. 4 TL operatör kesintisi dahil :)

5. 4 Tl oluyor :(

6. onu boşverin de az once kappa yaptım bir taktik denedim ve 2 kez dir hercul alıyorum bu taktikle 5 kappa açmam lazım 10.000 gg ediyor 10.000 gg nerde toplamalıyım ?

7. Katlayıcı varsa kutu topla yoksa pala herkez öyle yapıyor

8. 10.000 gg lazimsa pallaya git saatte 1500 palla toplarsin pet+sen (en az) 100 ggden 100 saat toplamannlazim ama. sklmadan film flasn izle topla :)

9. gg ya kutudan cıkaracan ya pala toplayacan yada uriyle basıcan hangisi sana uygunsa onu yap arkadaşlarında dediği gibi pvpde katlayıcıyla kutu toplayabilir gelen uriyle gg indiriminde kappaya basıp toplu bi şekilde yapabilirsin 55 ggye kadar düşüyor fiyatı vip+indirmle

10. Cubiye devam derim ben bu gemi ile kolay kolay patlamazsın ha patlıyorum dersen tak spektrumu dalan olursa aç yeteneği kaç cubiden gelenlerle kappa kappa kappa...

11. tum yorumlar iin teşekurler katlaycı ay başı belki ayarlarım
    o zamn kadr cubi yapcam baskın yiyince pala yapcam
    (not adamalrdan kaçma diye bişi yok 500k kalkanda spectrum elmasla gene kesebiliyolar en az 90k indiriyolar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.