Sıkıntı bendemi sizde denermisiniz.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BobMarleyFaruk tarafından 2 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. spect lazer 3 aldım npc 175 hasar vurandan .12 13 civarı taktım bi kac gündür kasıyorum lf3 ileyken x2 ile 30 k görüyordum sepromla.. spec lazer3 takılı şuan 25 26 max 28 k şüphelendim bugun 1 lazer ile deneme yaptım bi confiye spec lazer3 ,diğerine lf3 taktım ..lf 3 300 ü geciyor 280 290 civarı iken spec lazer 3 220 250 arası gidiyor lf3 le 220 hiç görmedim .gerçekten çok düşüş yaşadım bi sürü montaj ekipmanım gitti bu lazerde bi hata var bundan eminim .

sıkıntı bendeymiş.konfiler karıştırmışım ama yinede speclerde 30 yı hiç görmedim x2 ile lf3 ile gördüm değişinti değeri var onla alakalı birşeymi acaba sizler lf3 ile mi spec 3 iler mi kasıyorsunuz

Son düzenlenen: 2 Şubat 2018
  2. Suportta aynı durumu anlatmaya çalıştım ama analamadılar. NPC ye vermesı gereken hasarı vermıyor