sıkıntı var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1sakal7 tarafından 24 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1sakal7

1sakal7 User

merhaba bir adam globalden sürekli küfür ediyor reportluyoruz bişi olmuyor resimleri alıp supporta attık adama gereken ceza verildi dendi fakat aynı adam küfür etmeye devam ediyor nası cezaverilmiş çözemedik ben supporttanda şikayetçiyim acaba şikayetimi üst mercilere nası iletebilirim çünkü supportta bu adamı tutuyor işin içinden çıkamadık yardımcı olurmusunuz

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Gerekli ceza verilip oyuncunun cezası bitmiş olabilir.

İyi forumlar.

3. boşa ugraşma kardeş ben globalde hergün küfür yiyorum *** isimli kişinin ve klanının yarısı nerdeyse resimleri videosu herşeyini attım supporta hiç bişi olmadıgı gibi şikayet ettim diye yine küfretti onuda attım hiç bişi olmadı cezalar sadece türklere uygulanıyor yani boşa çabalama şikayet için sonunda şikayet ettin diye sen ceza alırsanda şaşırma :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2018
  4. 1sakal7

1sakal7 User

bakın yeterince anlatamadım sanırım adam 1 saat ana avrat sülale sövdü bunun en az cezası 1 ay çet banı deilmi bu1 2.si ise adamın sövdüğünü fotolayıp supporta attık ceza verilmiş dendi fakat adam hala çette 3 gün önce küfür etti ban almış olsa 3 gün sora nasıl çete yazabiliyor sizcede haksızmıyım bu insanları şikayet edebiliceğimiz bir üst merci falan yokmu bu ne rezilliktir

5. 888

888 User

profılıne gırıp baktınmı o kullanıcımı belkı bırebır aynı ısım yapmıstır eger ceza verıldıyse bır daha ceza verılmez o cezanın bıtmesı beklenır oyle bılıyorum yanlıslık olmasın resımlerı ataydınızda kufurlerın ustunu cızeydınız bakaydık omu degılmı dıye supportan ne mesaj geldı sonuc olarak kufur eden ceza aldımı almadımı ?

6. 1sakal7

1sakal7 User

dostum 3 gün önce adam sövdü resmini ve profilini supporta yolladım dün cevap geldi oyuncu ceza almış diye fakat o profildeki nik küfür eden nik yani adam ceza almamış üstelik nikini bile deişmemiş terbiyesiz :) yani küfür eden adam o şikayet ettiğimiz halde ceza yok bu nasıl bir rezillik üst makam epostası numarası felan yokmu bu nasılbir adam kayırma bu adamlar adminlere paramı veriyor madem öle gelin ben daha çok vereyim benide banlamayın o zaman

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Size ceza uygulandıgı bilgisi verilmiş ise verilmiştir.Bu konuda görevlilerin dahil oyuncu yanıltması kural gereği zaten uygun değildir.Benzer nick ile geliyor olabilir yeniden ekran alıntınız ve olay saati ile supporta iletiniz lütfen.Benzer nick tespiti ile zaten gereği uygulanır.

Keyifli forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.