Destek Sıkıntı..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Makaveliiii tarafından 3 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tekrardan merhaba arkadaşlar.Siz uzman oyuncuların bilgilerinize ihtiyacım var :) Bir kac sorum olacak sizlere.

Şimdi oyunda bir yerlere gelmek sıkıntı emek ister gerekli emeği veriyoruzdur hepimiz.

3 tane irisim var gerisi droit . İriside credi ile almaktayım uri harcamak istemiyorum ona.. Yanlışsam düzeltiniz beni.

Uri ile lf3 bo2 kalkan vs onlara harcamak istiyorum. Full iris oldum Lf3 bo2 taktım irislere. Ondan sonra argeyemi para harcasam ? Zeus var apis var onlar gg ister . Şuan hiç bir kapı yapamadım yapamadım degil bitiremedim henüz kapı.

Pala kas diceksiniz de oyuna 4 5 saat ayırabiliyorum ve o süre zaafında pala toplamak istemiyorum. Toplasamda düşmanlar rahat bırakmazlar ayrı bi konu tabiki bu.

Şimdi parayı argeyemi bassam direk? L3 leri dizdikten sonra lf4 dizin diceksiniz :) oda anahtara para ver diceksiniz oda ayrı bir sıkıntı.

Yani şuan umarım ne demek istediğimi anlıyosunuzdur. Neye yatırım yapmalıyım suan diyin ki para harcıcaksan x 3 lerde uri çek argeye bas direk arge 21 olsun kalın sık sonra şunları yap onu bitirdikten sonra şuna başla gibisinden.

Hazıra konmak gibi bişeyim yok sadece '' dogru bir şekilde sırasıyla gitmek istiyorum '' Sıra sıra ne yapmam gerekiyorsa bunları acıklayacı bir şekilde belirtirseniz memnun olurum. Şimdiden tesekkur ederim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Nisan 2015
    nail1454 bunu beğendi.
  2. RexMarium

RexMarium User

Merhaba,Öncelikle irisleri krediyle tahsil etmeniz güzel bir fikir. Hızlı kasılmak içinde Lf3 ve kalkanları uriyle tamamlamakta oldukça mantıklı bi seçim. İrislerinizi tamamlayıp , Lf3 ve Bo2 ie donattıktan sonra , İhtiyacınız hem ar-ge , hem LF4 , hem 9.diroit(Apis) hem 10.diroit(Zeus) e , hem de Havoc a ihtiyacınız olacak başlangıç olarak. Sanırım nereye gitmek istediğimi anlamışssınızdır :) Yaklaşık olarak 120.000-150.000 uridiuma açılan Zeta Kapısı ödülleri şu şekildedir; %33 Havoc kazanma şansı, 50 Logdisk, 25 Kutu anahtarı . Logdiskle ar-ge ihtiyacınızı, kutu anahtarlarıylada 9. ve 10. diroitler, Lf4 ihtiyaçlarını şansınız yardımıyla tamamlayabilrisiniz. Bence yeni başlayanlar için vazgeçilmez olan Zeta kapısıdır. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi Forumlar

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

4. Tesekkurler cevabın için. Zeta kapısını herkes yapamaz sanırım inceledimde internetten :)) güclü yaratıklar ve ilk girdiğin zaman havoc tasarımı veriyormuş fakat bütün irislerde olması lazım ki özelliği versin. yani bu demek oluyo 7 kere daha zetaya giriceksin ve her kapıda 1 erer tane daha düşürüceksin ki %33 şansı var :))) yani çok çok zor

5. RexMarium

RexMarium User

Merhaba,
    Bence Zeta kapısı son bölüm haricinde rahatlıkla yapılabilecek bir kapıdır 8 irisle ve full lf3 ile. Ödülleri, neredeyse sizin harcadığınız uriyi karşılayacaktır.
    50Logdisk X 300Uridium= 15.000 Uridium
    25Kutu Anahtarı X 1.500 Uridium= 37.500 Uridium
    Kapı ödülü= 35.000 Uridium . Toplam kapı ödülü = 87.500 Uridium . Ayrıca bir de Havoc çıkardığınızı düşünürsek, ne kadar karlı bir kapı olduğunu göreceksiniz. Benim izlediğim yol bu olmuştu. Seçim tabiki size kalmış . Umarım yardımcı olabilmişimdir :) . İyi Forumlar

nail1454 bunu beğendi.
  6. Anlıyorum peki pala hangi haritada rahatlıkla toplanabilir ? Fikriniz varmı . Son olarakta pet alıp kemik seviye 3 alıp işime yararmı kapılarda ? Pet hemen gereklimi sizce ?

7. RexMarium

RexMarium User

Merhaba , Pala toplamak yerine ben yaratık kesmekten sıkıldığım zamanlarda PvP haritalarında kutu topluyorum sıkılana kadar. Daha yararlı oluyo. Ancak Pala toplayacaksanız, serverdaki oyuncuların birbirine olan tahammülüne bağlı olarak en uygun yer 5-3 tür. Kesilmediğiniz takdirde burası Pala toplamak için sizin için yararlı olacaktır. Pet ise bence hemen gereklidir. Özellikle seviyesini arttırıp Kamikaze modülünü kanımca hemen temin etmelisiniz. İyi Forumlar

nail1454 bunu beğendi.
  8. tesekkur ederim cevabın için

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Zeus ve Apis Droidinin Galaksi Kapıları ile alakasını çözemedim.

Zeus Parçaları , Zeus gününde Altın Korsan Kutularından ( Yeşil Korsan Anahtarı ile açılır ) çıkmaktadır.

Apis Parçaları ise , Tüm Korsan Sandıklarından ( Mavi , Kırmızı , Yeşil , Altın ) çıkabilmektedir.

Galaksi Kapılarından Apis yada Zeus parçası çıkaramazsınız.

Anlatmak istediğinizi ben yanlış anlamış da olabilirim , Ancak bu konuda yanlış bir bilginiz olmaması açısından yazmak istedim

Keyifli Forumlar

10. RexMarium

RexMarium User

Merhaba, Galaxy kapılarının tabiki Apis ve Zeus diroitleriyle doğrudan bağlantısı ve alakası yok. Ancak Zeta kapısının verdiği 25 kutu anahtarı, Apis ve Zeus diroitlerininden kutulardan çıkıyor olması(Zeus diroiti parçaları sadece Zeus dioriti günlerinde çıkmaktadır) , dolaylı yoldan bağlantılı hale getiriyor ki demek istediğimde buydu. Dikkatinize teşekkürler modum. İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.