Sıkıntılı bir durum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Makaveliiii tarafından 22 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaslar kolay gelsin herkese. Kafamı kurcalayan bir olay var,bunu dile getiricem size.Bu oyunu seviyorum ve zevkle oynuyorum değişiklikler güncellemeler gayet cok güzel ve oyun bakılıyor + olarak ne yalan söyliyeyim karsımıza bir çok fırsat tanıyor şirket 3.5 tl ye 30 bin uri almak gibilerinden ve gercekten cok uygun. Buna lafım yok.
    Fakat.. benim baska bir sıkıntım 5 ay sonra askere gidicem.

Askerde ilen 1 sene boyunca hiç giremicem hesabıma. 1 seneden sonra hesabıma giriş yaparken hesabım'ın silinme sansı varmı? Sansada bırakmak istemiyorum. Sayın modum kesin bir bilgi istiyorum sizden ve bilgili arkadaslardan.

Şimdi ben oyuna para yatırıcam iyi güzel askere gidince ne olucak ? 1 sene hiç giremicem . Askerden geldikten sonra girince ya 0 lanırsa hesabım okadar emek okadar param gidicek korkusu var lütfen bunun teminatını verebilirmisiniz bilgilendirebilirseniz cok iyi olur..

Tesekkur ederim şimdiden..

2. Askerde karantina altına alınmıyorsun sonuçta çarşı izninde gidip bir internet kafeden giriş yapabilirsin. Güvendiğin bir oyun arkadaşına gemini emanet edebilirsin. Hiçbiri olmazsa kardeşine & babana vs. oyuna giriş yapmayı öğret, günlük bonusu alıp cıksınlar. :)
    30 gün giriş yapılmazsa hesap inaktif olur(sıralamada gözükmez) ve bildiğim kadarıyla 6 ay boyunca girilmezse siliniyor.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ben 1.5 Seneye yakın , Sınavlarımdan ve Üniversite derslerimden ötürü girmedim.

Hesabım hala duruyor. Hesap silinmesi ancak hesabınızın süresiz olarak kapatılması durumunda olabilir.

Bunun dışında , Hesap silinmesi söz konusu değildir. Gönlünüz rahat olsun.

Keyifli Forumlar

4. Güvendiğim bir arkadasım yok malesef. Dediğin gibi aileden birisine ögretmem lazım sylabdan ticaret yapsın yeter :))

Sagolun modum carsı izinlerinde artık bi 10 dakika bile yeter bana :))

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Mart 2015
  5. benım duyduğumda 6 ay hiç girmezsen hesap duruyoda ekipman sıfırlanıyo,sen garantıye al 1 sene askerlık zaten 2 kere carşı izninde girip cıkman bile yeter...

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;
    Açıkçası benim hesabımda herhangi bir şey olmadı , Ancak takım arkadaşlarıma sordum , Game Ower İsimli arkadaşımızın da belirttiği gibi hesap içeriği sıfırlanabiliyormuş.

Hesapların hangi kriterlere göre korunduğunu yada silindiğini bilmediğimizden kesin yorum yapmayayım yinede , Sonra hesabınızın sorumlusu olurum.

Açıkçası ben hesabımda belirli miktar , Uridium ve VİP Almıştım.

Belki VİP olan yada yatırım yapılan hesaplara bir şey yapmıyorlardır ama kesin konuşmamak lazım.

Siz En iyisi Askerde , Çarşı iznindeyken , Giriş yapıp , Çıkın. En rahatı bu olur yol olur sanırım.

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 22 Mart 2015
  7. Cok tesekkur ederim yorum yapan arkadaslara. Ev halkına ögretirim carsı izinlerimde girerim garantiye almıs olurum dediğiniz gibi. Tesekkurler herkese. Umarım 1 sene cabuk gecer =)))

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz teşekkür ederiz , Siz En iyisi , Çarşı iznine çıktığınızda , Giriş yapın ve Çıkın.

Bu şekilde de hesabınızı rahat bir şekilde koruyabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.