Silah Deposu Genişletici CPU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 12 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Bu cpu kalktı sanırım ve ne kadar cephane alabiliyoruz maksimum ?

Ayrıca aşağıdaki link çalışmıyor bendemi sorun yoksa sitedemi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ağustos 2015
  2. تأثير

تأثير User

Artik sinirsiz.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak link vermek yasaktır dikkatli olalım.Cephane kapasitesi kalktığı için bu cpu'ya gerek kalmamış ve kaldırılmıştır.

İyi forumlar

4. DaRRaB

DaRRaB User

Bu verdiğim link sizin forum sitesinin linki dir iyi bakarsanız anlarsınız linkin çalışmadığını söylemeye çalıştım başka stenin linki değil çünkü o linkte başka bir öod arkadaş tek tek başlık yapıp açıkamıs fakat tıklandıgında link hata veriyor ...

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak ne olursa olsun link vermek yasaktır üzgünüm, konu adınız verseydiniz bakabilirdim.Bu arada verdiğiniz link bende açılmaktadır .

İyi forumlar

6. DaRRaB

DaRRaB User

Ok ozaman kendi forum sitesi olduğu için yasak olduğunu düşünemedim kusura bakmayın .Soruna gelince verdiğim link açılıyor fakat orda tek tek açıklanan başlıklar var linkin içinde başka mod arkadas güzel açıklamıs o başlıklar açılmıyor bende çıkan hata aşağıda yazdım bu hangi makinamdan açtıysam bununla karşılaşıyorum ayrıca konu başlığıda aşağıda bilgininiz varsa sevinirim Şimdilik iyi akşamlar.

Konu Başlığı : Hangar-Ekstralar (CPU'lar)

Hata :502 Bad Gateway

7. DaRRaB

DaRRaB User

Sayın Keskin,

Sanırım konu ile ilgili bir gelişme yok çünkü çarşamba gününden sonra herhangi bir gelişme yok eğer yoksa boşuna mesaj cevab beklemiyim bilginiz varsa konu ile bilgilendirme yapmanızı bekliyorum çünkü sizin sitenizdeki size verdiğim linkteki mod arkadasın açıkladığı bailıklar açılmıyor link den bahsetmiyorum.
    İyi oyunlar,,,

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bahsettikleriniz konunun içinde daha rahat bir şekilde aradığınızı bulmanız için yapılmış linklerdir. Ama bozulmuş durumdadır bu yüzden hata alıyorsunuz. Yanlızca siz değil bizlerde aynı hatayı alıyoruz. Konularla ilgili düzenleme yapılacaktır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.