silahlar,kalkanlar,itici motorlar takılı oldugu halde çalışmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yokedici53__53 tarafından 2 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. silahlar,kalkanlar,itici motorlar takılı oldugu halde çalışmıyor ne yapmam gerek

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

her iki konfigrasyonada taktığınızdan emin olup neticeyi bana yazarmısınız lütfen ?

iyi oyunlar

3. ben 6lw bi oyun cuyum hangara girip silahlarımı donattıgımda ve oyuna girip birine saldırdıgımda lazer topun olmadıgından saldıradın yazıyor aynı sorun kalkanlar ve itici motorlar içinde geçerrli

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Hangar>Ekipman buradan her iki konfigrasyona da yükleyip yüklemediğinize bakın lütfen

iyi oyunlar

5. kalkanlarım silahlarim ve itici motorlarım çalıştı ama tamir robotum hala çalişmiyo

kalkanlarım silahlarim ve itici motorlarım çalıştı ama tamir robotum hala çalişmiyo

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Lütfen hangarınızdaki konfigrasyonların ikisininde resmini alıp burada paylaşabilirmisiniz lütfen ?

iyi forumlar

7. ıove

ıove User

Benimde aynı olay başıma geldi. 2. konfi hızlı konfimdir. Hiç değiştirmem. Ancak goliath ın biri spearheard kullanmama rağmen bana yetişiyor ? Üstelik kalkanlarımda promerium sürekli atarım. Goliathın bana yetişme ihtimali var mıdır ? Var ise nedir ? Öğrenmek isterim. Çünkü benim 3 gemim var goliyle vegaya yetişemiyorum speartheard ı düşünemiyorum bile.

8. Merhaba ,

Hangar > Ekipman kısmına girip 1 ve 2 yazan kısımlardan konfigürasyonu değiştirip her iki tarafıda uygun şekilde düzenleyiniz.

Ayrıca tamir robotu için NC-RRB isimli Tamir Robotu Auto CPU'sunu almanız gerekiyor. Eğer otomatik tamir cpu yoksa cpu'lar kısmından tamir robotunu kendiniz çalıştırmanız gerekiyor.

Açıklamalar/Sözlük

Bu bölümdeki konuları inceleseniz oyunla ilgili bir çok yararı olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.