Öneri Silahlar ve kalkanlar hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 4747нαуαℓ4747 tarafından 14 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni kalkan jeneratörleri veya savunmaya yönelik yeniliklerde tercihiniz ne yöne olurdu?

1. Kalkan puanı daha fazla olsun

62,5%
  2. Darbe puanı bonusu olsun

12,5%
  3. Kalkan puanı az fakat yenilemesi savaş sırasında gerçekleşsin

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Yeni bir eşya ile nanohull yenilensin

oy sayısı 0
    0,0%
  5. Yeni br eşya ile jeneratörler darbe puanına bonus sağlasın

oy sayısı 0
    0,0%
  6. Şuanki silahların verdiği hasarı önlemeye veya azaltmaya yönelik

25,0%
  7. Darbe puanını savaş esnasında yenilemeye yönelik

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bilirsiniz eskiden savaşlar daha uzun sürer daha heyecanlı olurdu fakat son zamanlarda geliştirilen yeni silahlar yei savaş ekipmanları vesaire hep saldırı üzerine, haliyle karşıdaki oyuncu savunması kısıtlı olduğu için ne olduğunu anlamadan ölüyor ve o oyundan kimse zevk almaz hale geliyor bu konuda bence artık savunma üzerine de yenilikler sağlanmalı yeni özellikleri olan yada daha fazla kalkan puanı veren jeneratörler veya darbe puanı üzerinde güçlendirme etkisi olan eşyalar geliştirilebilir bu sayede eskisi gibi oyunda savaşlar daha uzun ve heyecanlı olucaktır hemde oyunun tahminimce oyuncu kaybı azalacaktır.

Bu konuda benim bazı fikirlerim var ve onları sunucam fakat sizinde fikirlerinizi yazmanızı diliyorum benim fikirlerim şu şekilde:

Örneğin yeni bii kalkan jeneratörü 8000 kalkan puanı verip bu kalkanın makul bi yüzdelikle savaş sırasında bu kalkanın yenilenmesini sağlayabilir (elmas uçuş düzeninde olduğu gibi fakat bunun uçuş düzenine göre daha kolay alınabilmesi gerekiyor)

Veya 20000 kalkan puanı verip kalkanın absorbe değerini yada yenilenme değerini kısarak denge sağlanabilir

Ve hatta kalkan puanı 4000 olan bir jeneratör gemiye makul yüzdelikle darbe puanı desteği sunabilir (lf4-hp silahının sağladığı gibi fakat %0.5den biraz daha fazla olabilir).

Hatta belkide yepyeni bir teknoloji gemideki nanohull puanlarını tamir robotunun darbe puanını yenilediği gibi yavaş yavaş yenileyebilir.

Bunun gibi fikirleri sizden de bekliyorum arkadaşlar oyuna bu zamanlarda silahları gücüne oranla oldukça yüksek savunma teknolojisi gerekiyor.

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Lütfen konunuza anket ekleyiniz.

Anket eklemeyi bilmiyorsanız buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar..

3. ilgili anketi başlattım ve aklıma gelen bütün fikirleri seçeneklere yazdım.

aklında farklı fikirleri olan arkadaşlar veya forum görevlileri fikirlerini cevap kısmına yazabilirler.

Bu konuda herkesin fikrini yazmasını rica ediyorum.

İyi forumlar.

4. lllecelll

lllecelll User

bence geç bile kalındı adamlar tek atışta bizi kesiyor kalkanlar hepsi 16 olmasına rağmen destek'de cabası, bu soruna acilen çözüm bulmaları lazım :rolleyes:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.