silinen görevler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -bulanober- tarafından 27 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Buradan Yetkiler & Sınırlar konusuna ulaşabilir ve görevler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Orada da ifade edildiği üzere;
    Bu nedenle size yardımcı olamıyoruz, lütfen support'a bildirin durumu. Ayrıca üslubunuzu yumuşatmanız yönünde sizleri uyarmak zorundayım. Lütfen biraz sabırlı olup support'un cevabını bekleyin.

İyi forumlar.

2. sabırlımı adam kjalkıp istediği gibi görevlerimi bitirtiyo sabır diyonuz artemis admine nası ulaşabilirim discorta girdim oraya geliyormu artemis admine ulaşın derhal discortta beni bulsun derhal nikim bulan-ober DERHAL

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Görevleri gelmeyen tek siz değilsiniz. Supporta zaten yazdıysanız gereken yapılacaktır.

Bu üslupla konuşmaya devam etmeyiniz. Son ikazdır. Sorununuz zaten forumdan çözülemez ama arkadaşlarımız yinede size yardımcı olmaya çalışıyorlar.

İyi forumlar.

4. adminim bakın görevlerin geri gelmemesi deil sorun görevler direk desteksiz bitirtildi sorun bu ve belitmediim bir görevde kafalarına göre bitirtilmiş 300mil şeref alıcama 70 mil şeref almışım ben rütbeye oynuyorum lütfen yazdıklarımı 2 3 kere okuyunuz sorun görevlerin geri verilmesi deil direk desteksiz bitirtilmesi

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Mağduriyetinizin farkındayız inanın ancak forum ekibi olarak elimizden birşey gelmiyor. Durumu iletin diyorsunuz ancak bu support ekibine karışmamız anlamına geliyor ki buda uygun değil. Siz sorununuzu supporta yazdıysanız gereken yapılacaktır eminim. Emrivaki ve fevri konuşmalar sorununuzu çözmekten çok gecikmesine yol açabilir.

Sizden tek istediğimiz bu süreçte anlayışlı ve sabırlı olmanızdır.

Keyifli forumlar dilerim.

6. sorunumu support ile hallettim konuyu kilitleyebilirsiniz

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

8. modum konu açık kalmış ceyran yapıyor :)

Manitu bunu beğendi.
  9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Oluyor bazen insanız sonuçta:)

İyi forumlar.

Manitu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.