Silinen Resimler

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by »[-Ç-Λ-Я-Ş-I-]«[£d£], Aug 4, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Konulara attığım ekran görüntüleri olay geçtikten 2 gün sonra sessiz sedasız neden silinmektedir. Yapılan ayıbın örtülmesi mi gerekir yoksa ayıbın sonlandırılması mı. Arkadaşınıza da iletmişsiniz konuyu bütün fotoğraflarını kaldırmış sayfasından. Hepsinin 2 yedeğini aldığımı da iletiniz. Ben oyunu 2 gün önce bıraktım. İşim artık yolsuzluk diye oyuncu arkadaşların tabir ettiklerini herkese duyurmak sadece.Oyun içerisinde eşit hakları tanımadınız bizlere. Eh etki tepki. bizde o etkiden dolayı tepkimizi kurallar dahilinde dile getireceğiz FM ler ve SMOD lar...

2. beni saymaz isek 7 kez bakan görevlilerin olduğu ancak cevap verilmeyen konu :D Helal lan size :D ne kadar iyi görev yapıyorsunuz. Şerefi ile görevini yapmak demek bu olsa gerek. Doğru çalışkan azimli gururlu dTt