Silinen sepromlar ve emek ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve capkinmc tarafından 11 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nasıl bir yüzsüzlük nasıl bir pişkinlik vallahi helal olsun lütfen hesabını sil senin oynayacağın oyuna kimsenin ihtiyacı yok

2. aferin soner çok iyi yerden sordun soruyu hile hurdayla milyarlarca seprom kasıp haksız sıralama haksız rekabet yapanlara çok iyi bi tokat attı darkorbit tebrik ediyorum yapanları çok uzun zamandır supporta rapor atıyordum şahsi olarak çok iyi oldu

rustemakgul bunu beğendi.
  3. EFKARLI

EFKARLI User

ASİL-DENİZCİ haklı 1 yılda en fazla 16,5 milyon seprom beslemesi yapabilirsin gelip burada ağlamanın bir anlamı yok, klanca bırakıyorsanız bırakın bir haksız oyuncu grubundan daha kurtulmuş oluruz.

Adama bak birde utanmadan gelmiş açık kullanarak yaptığı işe yüzsüzce emek diyor. Boşalt git kurtulalım bu nasıl bir yüzsüzlük anlamadım ki, adam açık açık hile yaptığını beyan ediyor ve emek diyor.

Son düzenlenen: 12 Nisan 2019
  4. oyun bugculardan arınıyor ve bu beni sevindiriyor adamsınız siz bırakın bırakın

Spinaci, Where_Turk_03 ve rustemakgul bunu beğendi.
  5. Kesinlikle çok iyi bir hamle. Bütün sepromların silinmesi, do ekibinin çalıştığını ve oyun açığı, hile, bot gibi biz emeği ile oynayan arkadaşların haklarının biraz bile olsa savunulmuş olması... Kesinlikle tebrik ediyorum sizleri DO ekibi. Birde şu bot kullanan oyuncular elden geçirilirse mükemmel olacak

Spinaci ve rustemakgul bunu beğendi.
  6. bu seprom silinme olayı nerde yazıyor görmeden inanasım gelmedi :)

• Üyeler Hakkında Asılsız İttihamda Bulunmak Yasaktır!!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Nisan 2019
  7. benim 1m sınırından önce yaptığım 1.7m besleme hala duruyor.Demek ki hilecilerin sepromları silinmiş boşuna burda milyarlarca sepromu emek verip yaptık diye ağlamasınlar.

8. sayın adminler sepron besleme yapıyorum ama lazerlerdeki sepronlar silinmiş gemi işlemlerine bir bakın ondan sonra işlem yaparsanız sevinirim burada haksızlık var şimdiden teşekkürler

9. hiç ağlamayın benim kendi emeğimle yaptıgım 1.6m seprom küsüratıyla duruyor bugla seprom yapıyonuz sonra foruma konu açıp kendinizi acındırmaya çalışıyorsunuz oyuna laf ediyorsunuz oh olsun size 1 yıl seprom besleyememe cezası gelmeli aslında

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum takımı olarak bizlerin oyun hesapları üzerinde herhangi bir yetkisi bulunmamaktadır. Sorununuzu ayrıntılı bir şekilde buradan Support Ekibi'ne iletmeniz takdirinde kendileri gerekli incelemeleri yaparak sizlere dönüş sağlayacaklardır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Nisan 2019
  11. sayın forum yetkilileri. bu seprom açığı kulanan hesaplar neden sınırsız kapatılmadı?
    binlerce insanın hakını gasp edenler, gelmişler sepromları geri vermeseniz,hesaplarımızı boşaltcaz tehditi ediyorlar.
    bu seprom açığından faydalanan hesapların, tek tek incelenmesini talep ediyorum. eminim ki daha nice açıklar kulanmışlardır. lütfen hesapları kontrol edilsin ve sınırsız kapatılmasını. üst yetkililere bildirmenizi rica ediyorum.

eskioyuncu27 bunu beğendi.
  12. the_flood

the_flood User

Bu yapılan revizyon benim oyunun geleceği ile ilgili ümitsizliğimi biraz olsa giderdi doğrusu.Umarım bunun devamı da gelir ve DO eskisi gibi sevilen ve şeffaf bir oyun olur.

Spinaci ve eskioyuncu27 bunu beğendi.
  13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu maksatını aştığı ve karşılıklı tartışma ortamı yarattığı için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Lyngvia bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.