- Şımarık Goliath - Kontrolsüz Enerji -

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve REİS tarafından 25 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. REİS

REİS User

Şımarık Goliath isminden de anlaşılabilceği gibi bu tasarım çok şımarık! :)

-Bu tasarımı 100.000 uridium karşılığında satın aldıktan sonra hangarda goliath gemine takabilirsin

-Bu tasarım sana %10 hız ekler öte yandan -20 dp'ni azaltır.

Bu şımarık goli daha da geliştirilebilir

iyi forumlar :)

2. %10 hız demişsin kardeş bir önce ki konuda da belirtim bu özellikler goliyi çok güçlü yapar...

%10 demek vegayı yakalamak demek. Buda oyunun dengesini alt üst edecektir -1

3. aynen herkes vegayı kaçmak için alıo kesilmek için değil vegayı yakalayınca oyunun dengesi alt üst olur herkes oyunu bırakır vega diye bi tasarım kalmaz

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bencede bir goliye fazla olan bir özellik güçlü olana artık yetişilmez bence artık bir yenilik gelmemeli oyuna oyun içi düzenlemelere ve şans faktörlerinin biraz daha arttırılmasına yönelik çalışılmalı.

BonusRasta ve ISTAKOZ49 bunu beğendi.
  5. REİS

REİS User

Yorumlarınız için çok teşekkürler

bu tasarım şöyle düzeltilebilir -20 dp kesilir ve takınca güvedeki gibi %1 kalkan azalabilir

6. keşke anket acsaydın ben tasarımı cok beğendim cok şeker olmuş :) özellği % 5 hız eklesin darbeyi azaltmasın saibt özellik olsun daha iyi olur +1

7. Valla özellikler değilde tasarımın görünümü çok şık ve çok şımarık :)

Olabilir fakat geliştirilmeli.

Tekrar eklemek istiyorum tasarım şahane...

8. REİS

REİS User

Güzel yorumlarınız beni çok mutlu etti tasarımı her yönden tasarlıyabilirim sağdan soldan görünüm vs.. sadece ne gibi özellikler katıcak onu belirleyemedim %5 hız en iyisi gibi bence :)

9. Hız önemli bir şey ve Darkorbitin dengesini kolayca bozacak bir özellik.

Hız değilde çok değişik bir bonus olabilir.Mesela Kullanılan CPU ' ların daha etkili olması gibi EMA dalgasının daha uzağa gitmesi , daha kısa sürede hızlı atlama kullanmak vb.

Hız olmasın ama.

10. REİS

REİS User

Bu tasarımı takınca %10 daha hızlı tamir olucaksın

11. %5 hız demişsin yukarıda o yüzden bu yorumu yazdım.

Fakat daha hızlı tamir olman sana fazla bir şey kazandırmaz bence.

Böyle güzel bir tasarıma yazık olur.

Son düzenlenen: 27 Ekim 2014
  12. Tamamen Saçmalık :mad::mad:

13. REİS

REİS User

Niye sinirlendin onu anlamadım bazı şeyler çok ciddiye alıyosun

14. Goliye hız verme ne yaparsan yap -1

15. Arkadaşlar %10 hız vermeyecek.Tamir olma hızını %10 etkileyecekmiş.

Siz özelliğinide boşverin sadece görünüme odaklanın özelliği dark koysun.

Güncell

16. olabilir ama hız tasarımı olamaz onun yerine özel günlerdee çıkan bir tasarım olabilir oda yüzde 10 darbe puanı olabilir :)

17. istiosa hiç özelliği olmasın ama bence tasarım şahane ana rengi beyaz olan hiç goli tasarımı yok bence süper olmuş tasarım

18. VΛLVE™

VΛLVE™ User

mükemmel olmuş mesela hız olmasın onun yerine
    atıyorum %2 hasar %5 kalkan ve dp
    mesela yani :D

19. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.