şimdi asıl bann geliyor :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 8 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

birazönce tr2de 2-6 haritasını baştanbaşa mayınladım :) kötüyüm ben :) ama benden daha kötüleri var :) artenin sıçanları haritada cubi kesiyolardı.... hani şu hilecilerin banlanıpta hacıların affedildiği dönemde affolanlar :) tabii okdüzeni mayın argesi falan arte sıçanlarına hikaye bilirsiniz :) okadar mayın falan ben ema kamuyum zaten spectrum falan hikye bide beni kamuyken nasılsa okadar mayının progetitin arasından bi saniyede işaretleyip haritanın diğer ucundan akıllı bombayla gövdemin %80nini alıp 3 sanitede kesiyolar :) artede halaa bu şirketten maaş alıyo bu sıçanları korumak için :) sadece bunları kayda almak için giriyorum oyuna :) bigün nasılolsa birileri nooluyo laaan diycek ozaman görüşecez :) iyioyunlar :)

MuratHancı bunu beğendi.
  2. G_s_G_s

G_s_G_s User

ne kulanıyor bunlar :D

3. Sen var ya adamın dibi sin... Helal olsun...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2018
  4. Ne yazmışsın anlamadım bile ama o attığın mayınlar normal oyuncularada ızdırap tabi akıl nerde

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sanırım sizde bir üslup sorunu var. Mesajınızda sanırım Arte diye kastettiğiniz Artemis. ve taraf tuttuğunu iddia etmişsiniz. Yani bunları güzel bir üslupla söyleyememe sorunu var sizde. Ben yazmayın demiyorum, yazın, konuşun, iddia edin. Ama
    1. Üslubunuza dikkat edin
    2. Mümkün olduğunca delil sunun.
    Tekrar tekrar aynı şeyleri söylemenin lüzumu olmadığı kanaatindeyim. Bahsettiğiniz yasaklamaları yapanların da açanların da bizler olmadığını daha önce de belirtmiştik.

Sonuç: Daha önce de üslubunuzdan ötürü yasaklanmışsınız, yine yasaklandınız. Ama Artemis.'e laf ettiğiniz için değil ha, bunu doğru bir şekilde söylemediğiniz için. O yüzden mesajınız kalıyor, siz yasaklanıyorsunuz.

Düzgün bir şekilde konuşmayı öğrendiğiniz vakit görüşmek dileğiyle,

İyi oyunlar.

**darkman4** ve oben bunu beğendi.
  6. takemyhard

takemyhard User

hani bilginiz olsun diye yaziim : daha 1 yıl önceye kadar take foruma geldi diye arte ve sizingibi ...leri toplanıyodunuz muhabbet var diye :) şimdi artenin ve ...larının işine gelmiyor take :) gelmiiim zaten zul sayarım :) kolay gelsin :)

7. kuntekin

kuntekin User

GÖÇEBE admin uslub konusunda hem fikriz kesinlikle . ne kadarda haklı olsan kullandığın dile dikkat etmeli kişi bencede . fakat aynı zamanda görevi hizmet etmek olan ve yapdığı işten kazanç sağlayanlarda adil onurlu şerefli hizmet vermek zorundadır insan olmak doğruyu yapmak bu gerektirir .
    ARTEMİS y.tube düşen tr takımı chat ekibine ases klanı ve bazı şahısları banlamayın yada kısa süre ban atın uyarılarını hatta tehditlerini izlemediniz sanırın siz yada pars admin ve artemisin serpme sabah kahvaltısı ases fotoraflarını
    bu orbit tr ekibinin ema rsb satan adminler . hesap banlayan hesap açan para karşılığı .indirim vip katlayıcı hediye eden adminler çok gördü o yüzden defalarca yönetim baş admin değişti rakı balık masalarında olmuyor görev yapmak para alarak dimi.
    bunları bilip susanda yapan kadar aynı suç işliyor hatta üstünü kapatanda
    sadece chat ekibinin düşen ifşa videoları yeter artemise olan güvensizlik düşün birde support ekibinde kimleri koruyor artemis yada haritalar yada hangi sv hangi klanları koruyor ?
    bu konuyu bu uslub ile yazmak hata ama dile getirmek hak aramak serbest ama senin hak aramak için yazdığın kişilerde taraf tutan nasıl hakkını savunacaksın ?
    neyse kimse unutmasın yapdıklarını kimse kimseye güvenilirlik oyunuda oynamasın ARTEMİS sabaha kadar gemi banlasın bot yakaladık desin yada gereke yapıldı support msj ları atsın adminler
    1 kere güven sarsıldımı bir daha asla yerine koyamazsın belki ema rsb satmıyor diğer adminler gibi ama şu klanı banlama bu oyuncuya dokunmayın sabah kahvaltısı balık ziyafeti ile olmaz güven
    GÖÇEBE admin son olarak sana bir dost tavsiyesi iyi yada kötü olmak kolaydır çünki görecelidir fakat Adil olmak zordur ve erdemli olan budur .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.