Kutlama Şimdi Mi Aklınıza Geldi Botu Engellemek ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 26 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vay arkadaş...

Yıllarca bas bas bağırdık botçu var diye şimdi mi bannlamak aklınıza geldi ?

Hocam geç K A L D I N I Z bu oyun bitti...

Fair Play hareketi çıkarttığınızı iddia ediyorsunuz ama hala oyun pay to win ?

Eskisi gibi RELOADED deyip işin içinden sıyrılamazsınız bitti o devir :)

Millet artık uyandı çok geç kaldınız... Botu durdursanız ne olacak ?

Oyun bir kere oldukça sınıfına göre çok pahalı yani kusura bakmayın ama 330 k uri için ben neden 300-200 TL vereyim ?

VİP her ay 15 tl civarı 1 sene almaya kalksak 100 tl civarı ?

Yani kusura bakmayın ama fair play diyorsunuzda boş yapmaktan öteye geçmiyorsunuz yenilikler zaten rezalet kendi ayağınıza sıkmaktan başka bir şey yaptığınız yok...

Hayır birde yeni ekipmanlar eskisi gibi fullemeklede olmuyor şimdi ben diyelim gemiyi full spartan yapacam yeni LF-4 dizecem bilmem kaç tane güçlendirici çekecemde bilmem kaç tane uri vip alacamda anca öyle.

Darkorbit seneler geçsede şu politikalarından bir vazgeçmedin anca oyuncuyu yolunacak kaz olarak gördün bak şimdi artık oyunda oyuncu kalmadı koskoca sunucuların boş ve küçülmeye gidiyor bitti bu oyun ve tarihin tozlu raflarına gider hadi kolay gele :)

2. HAYAT

HAYAT User

Harika biz özet kusursuz :)

3. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

engelledilerde ne oldu %75 Şp,Tp haksız kasılan ürünlerin tamamının silinmesi deniliyordu banları açtılar hiç bişey silmeden :D Böyle gelir böyle geçer bu düzen benide bıraktırdılar zaten geçen gün artık aynı klasmandanız yani emekliyiz yaslan benim gibi arkana oyunun çöküşünü keyifle izle çünki bu yönetime müstehak ;)

Son düzenlenen: 27 Temmuz 2018
  4. Aynen 31 Mayis 2011 Şahaneydi ozaman ve keşke dönse geri.

5. 100 - 150 gemi baskınlara giderdik

6. Eski hali daha iyiydi yani bir spaceball olurdu ne bileyim istila olurdu.

7. LARK1988

LARK1988 User

Yani neresinden bakarsan bak haklısın, son banlama ile ilgili fikrim ise: evet iyi oldu dedim kendimce bakın madem kim kuralları ihlal ediyorsa cezasını çeksin; lakin durum yine öyle olmadı %75 TP ŞP kesilince sıralamadaki botçuların acayip canı yandı, adam dedi daha oynamam dile kolay kiminin 75 milyar kiminin 200 milyar kiminin de 250 milyar TP si kesildi, Şerefi söylemiyorum bile; sonra ne oldu yok efendim hatalı banlama oldu falan filan denildi ve özellikle sıralamadaki hesaplar açıldı; ama gel görki TP ve ŞP ile işi olmayan diğer botçuların hesapları açılmadı (yani bu adamlar hertürlü oynar kafasında Darkorbit) Ama sıralamadaki hesaptan o kadar TP ŞP kesintisi direkt olarak oyuncu kaybıydı (işte darkorbit bunu göze alamadı)

Her kim olursa olsun ya yaptığınız işi ciddiye alın yada komple kapatın bu oyunu
    Bu resmen dalga geçmektir oyuncularla

Eskiler bilir bi dönem bir banlama yapılmış botçuların ARGE leri sıfırlanmış geliştirmeleri silinmişti ve çoğu oyuncunun hesabı komple kapatılmıştı (böyle hata falan yaptık kusura bakmayın diyede açılmamıştı)

Ben şahsen Türk Yönetici arkadaşlara büyük sabırlar diliyorum, kesinlikle bu durumdaki bir oyunda sizin yerinizde olmak istemezdim.

Her şeye rağmen iyi oyunlar demektende kendimi alamıyorum.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  8. 888

888 User

guzel yazı mıllet ekmegınde cıt cıkarsa ekmegınden olacak ınsanlar var babasının hayrına bu oyunla ılgılenmıyorlarya bı yaptırım yok adalet yok olan yıne vatandasa oluyor vatandas kumestekı tavuk mısalı yemlıyorlar yemlıyorlar alıolar yumurtaları vuruyolar kafalarına yazık gunah suclu sucsuz ban yıyen ınsanlar haklarını arayamıolar ıllakı savcılıga mı gıtsın ıllakı adlıyelerde mı ugrassın ınsanlar tr de yetkılılerde suc yok yonetım kotu gecen dc de Cuneyt dıye bırı;

Birkaç gün önce EN odasında baracus ve op'yi etiketleyip oyunu eleştirdim diye hesabımı kapattılar. Supporta yazdım ban sebebi olarak discordda ırkçı paylaşımlar yazılmış. Ben oyunu eleştirdim herhangi bir ırkçılık yapmadım ilgilenir misiniz?

yazmıs ip sinden bulundugu serverdakı hesabını banlamıslar ne kdr dogru bılınmez fakat boyle bırsey varsa bıle olasılıklar arasında neye gore kıme gore adalet arayısı ve bu cozumu tr de discord sunucusu uzerınden tr de calısan darkorbıt calısanlarından ıstemesıde ayrıca trajıkomık bır olaydır allah trdekılere sabırlar ıhsan eylesın hem oyunculara hem yonetıme

• 2600 hesabı engellediler tamam dedik sonra 600 hesabı geri açtılar. 600 hesabın içerisinde 500 kişi bot kullanıyordu bundan eminim bu sefer ne oldu 2000 kişi içerisindeki arkadaşlar -kardeşim açtığınız gemilerin yarısı bot kullanıyordu kendi gözümüzle gördük hem açıyorsunuz üstünede tazminat veriyorsunuz benden bu kadar demezmi . 2 tarafta isyan eder bu duruma bot kullananlar da bot kulanmayanlar da

]_KOBRA_[ bunu beğendi.
  9. Keşke böyle mızmız toksik oyuncular komple oyunu bıraksa da oyun daha güzel bir yer olsa. Burada kötü şeylerden yakınan tayfanın en çok o kötülükleri yaptığını zamanında çok gördük. Bot dediğin adam en fazla cephane doldurur gelir. Oyunda size sıkmaktan başka bir şey yapamaz. Siz savaşmak istemedikten sonra geminiz orta seviye bir şey ise sizi kesemez bile. İddianızda çok samimi iseniz oyunda bot kullandığını bildiğiniz kişilere ben seninle savaşmam dostum diyip dışlayın. Chatte bu hesabı hangi botla nasıl yaptın diye sormayın.

10. ]_KOBRA_[

]_KOBRA_[ User

Cok haklısın hocam sıralamadaki cogu acılmış birde tazminat verilmiş elle kasanlara yazık

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.