Destek simdi napacagim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΞZБΞЯБФZΛЛ tarafından 9 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. havoc fulledim
    lf4 fulledim
    zeusum yok zeus gununde kutu acacam sonrada alacam
    sonra kappa donecem
    arge desen kappalarla 30 olur suan 29 e sonra napacam yeni gemiler icin hic oil kasasim yok digersu phamilotosmudur bedir onlarda grupsuz yapılmıyormus galiba ne yapmam gerekecek hercullerde fullenince spartan cok zor hades donen yok serverda en azindan donen türk yok gider ulkelerlede ugrasamam suanda saat farkindan işimle ters düşüyor

2. DUMAN.

DUMAN. User

Uridiumunu kappaya basıp herkülleri fulle yapabildiğin kadar hades yap zeus gününde elinden geldiği kadar sandık açıp zeus parçası çıkar yeterli uridiumun olduğu zaman ise zeusu indirim paketi ile satın al .

3. hades ne icin dönüyoruz bizim serverda biraz sıkıntıda

4. NR1_Shoot

NR1_Shoot User

genelde rütbe ve bölünme kristali için yapılır hades

5. hercules lerini fullemen gerekir öncelik bu hadesi sonrada yaparsın pazar günleri yap dememe gerek yok zaten biliyorsundur onları fulledikten sonra bölünme kasman gerekiyor hades ile spartanları fulliyeceksin sonra apis zeus almış olursun bu zamana kadar çıkan anahtarlarla geliştirme olarak önce kalkan sonra droit en son lazer yap pek bi aşaman kalmamış argeyi de benden sana tavsiye zeta yap 25k x4 az ama olsun 100 dosya 50 anahtar verdiğin gg yede urudiuma da değer bence herculesden önce 9 ve 10. Droitleri tamamla derim daha sonraya bırakma ekstra 4 lazer 800 hasar demek az bir rakam değil

6. Merhaba,

Öncelikle hedefiniz Zeus olsun, Zeus için kutu açtığınızda maliyeti çok fazla olmadığında indirim paketiyle beraber satın almaya bakınız.
    Sonrasında Hercüles Diroit tasarımı için Kappa kapısı yapabilirsiniz.
    Sizin için bu bölüm biraz zaman alabilir .
    Kappada Hercüleslerinizi tamamladığınızda , yavaş yavaş Spartan için hazırlık yapın derim.
    Bu arada LF-4 Lazerlerinizi seviye 16 'ya geliştirmeyi unutmayınız.

İyi forumlar.

7. 9.droit var zaten hatta yedeği bile hazır olcak zeusa oynuyorum şimdi dediğiniz gibi sonrada kappaya odaklanırım

önceliğim zeus onu koydum sıraya peki asıl sorum şu neden lf4 leri 16 yapacağım yeni lf4ler daha iyi değil mi bu konuda aydınlatır mısınız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Aralık 2018