Şimdi ne olacak(X3)???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soyuz* tarafından 7 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Soyuz*

Soyuz* User

X3'ten faydalanamadık teknik ekip tekrarlancağını söyledi ancak tam bir tarih verilecek mi?
    Bizde ona göre bekleyelim.

2. aynen bişi söyleyin konu kitlemekle olmuyor

3. Merhabalar;

Tekrarının ne zaman olacağını bildireceklerdir bizde beklemedeyiz arkadaşlar.Tam tarih verseydiler sizlere tam tarih verirdik.

İyi forumlar.

hck_43 bunu beğendi.
  4. Soyuz*

Soyuz* User

Bence haftaya kaldık bakalım hiç bekleyesim yok pala toplamaktan gına geldi artık

5. Soyuz*

Soyuz* User

Peki modum forumda bekleyelim o zaman.
    Teşekkürler.

6. bugün 22.00 23.00 arasında çıkarsa iyi olurdu aslında

7. Soyuz*

Soyuz* User

Gelişme var mı?

8. ÇORBACI

ÇORBACI User

En iyi ihtimalle çarşamba akşamı çıkar yada bekleyin pazar akşamını

9. Maqa67

Maqa67 User

10. Soyuz*

Soyuz* User

Hala bir açıklama yok haftaya kadar bekletecekler gibi.

11. 22:00: 23:00 arasında tekrar cıkarsa cok güzel olur

12. m4rd1nim

m4rd1nim User

çıkar inşallah

13. Soyuz*

Soyuz* User

Çıkmadı biri bizi tamamiyle aydınlatsın pc başında beklemeyelim boşuna tekrar edecekseniz edin.

14. ıslerımın yogunlu nedenı ıle hafta sonu dıe tabır edılen cumartesı ve pazar gunlerı akıtf olarak oyunda olabılıyorum bu x3 problemı yuzunden sımdı faydalanmıyorum bunu gun sona ermeden tekrarlamanız cok ıyı olur tessekkurler

15. Merhabalar;

Arkadaşlar x3'ün ne zaman tekrarlanacağı bize teknik ekib tarafından bildirilir bildirilmez sizler ile buradan paylaşacağız.

İyi forumlar.

hck_43 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.