şimdi ne yapmalı :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •EŚЯΛŖΣЙĢ!Ž• tarafından 4 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. herkeze iyi forumlar...
    öncelikle gemimi anlatıyım
    17 lf4
    10 iris 9 havoç
    1 hercüles
    beni şu anda düşündüren şey napmalıyım sizce :) kapılarımı uridiumla açıyorum saatlik 5k uridium kasıyorum yaratıklarla en az oyun süreme görede değişiyor kazancım baskın flan harita işte :)
    şimdi 2 zeta açıp tekinden havoç gelmesi için dua edicem artık yapçak birşey yok :)
    şimdi sizce ne yapmalıyım 10 havoç olucak hercüles sayımı arttırmak içinmi çabalıyım lf4 sayımı çoğaltmak içinmi yoksa 20 lf4 yapıp onlarımı geliştiriyim diroitlerim 16.seviyeler biraz yardımcı olursanız.geliştirme işine girersek lf4 den sonra kalkanlar da en az 4 milyar uri demek :eek: buda 1 senemi alır heralde :D
    vip kami sayesinde kasılıyorum :)

2. senberk99

senberk99 User

tamam kardeşim bence şöle yap palla toplayaarak aç kappalarını önce 2 -3 zeta açıp havocunu al sonra herkülleri fulle bu arada cubi falan keserek kutu açabilirsin ve bence önce kalkanlar geliştirilmeli lf4ler değil diroitler güzel 16.seviye...

3. palla da sıkılıyorum ayıptır sölemesi o yüzden sürekli 3-6 3-7 deyim sürekli ve hızlı kasabiliyorum kimi gün günde 100 k kimi zaman sadece 20 k gününe göre değişiyor :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.