Şimdi ne yapmalı???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oOo.LOTUS-VENOM.oOo tarafından 23 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar merhaba ben gemiyi tanıtarak başlamak istiyorum
    venom (spearhead de var)
    8 iris (hepsi 8 lvl) - (tasarımsız)
    8 lf4 (hepsi 8 lvl)
    30 arge
    kalp ve güve
    full elit
    mühimmat olarak sadece x1,x2 ve sab var
    şimdi arkadaşlar ben oyunda buraya kadar ilerledim şimdi ne yapmam gerek 9.ve 10. diroitlere ihtiyacım var aynı zamanda sadece 3 tane kapı yaptım kapı yapıp diroitlere tasarım çıkarmam da gerek elimdeki mevcut gemilerle ilgili bana ne yapıcağım burdan sonra nasıl kendimi geliştiriceğim hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim

Son düzenlenen: 23 Aralık 2015
  2. Merhaba,

Paladıo toplayarak yada hesabına katlayıcı çekip 4-2, 4-3, 4-1 gibi pvp haritalarında avantaj kutusu topla GG enerjileri ile zeta kapısını aç uridiumlarını ise Burgu uçuş düzenine biriktir.

3. burguyu ne için biriktiriyim kardeş nerde kullanıcam

4. Kasılırken kullanırsın %20 Hasarını artırıyor. Kapılarda ise Güve kullanırsın.

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Petin ve radarın varsa katlayıcı alıp pvp de kutu topla.Urilerle indirim olduğu zaman anahtar alıp zeus gününde açarsın.Biriken ggler ile de zetayı yapıp oradan da anahtar ve dosya biriktirebilirsin...

oOo.LOTUS-VENOM.oOo bunu beğendi.
  6. direk paladiuma gitsem ordan daha çabuk açmaz mıyım kapıları kardeş??

7. Kutu argesi yoksa pala toplamak daha avantajlı. Ben zeta için kendimi hiç zorlamadan beş - altı günde 4K gg kasarak 2 zeta yapıyorum.

8. kutu argesi yok ama pette 2.seviye kurtarma 2.seviye radar var o yeter mi kardeş

9. SORRYAGA

SORRYAGA User

Palada rahat topluyorsan o şekilde daha hızlı açarsın.Palada çoğu oyuncu rahat bırakmıyorlar diye söylenince seni direk kutuya yönlendireyim dedim...

10. 3. Seviye olsa daha iyi olurdu ama 1 radar daha alırsan işini görür.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.