Şimdi Ne Yapmalı?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by MadForeigN, Aug 7, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MadForeigN

MadForeigN User

Merhaba. Aşağıda verdiğim bilgilere göre şu an neyi geliştirmeliyim/Ne yapmalıyım?

Gemi: Goliath
    Kalkan: 3Bo2, kalanlar Bo1
    Lazer: 17LF-3, kalanlar LF-2
    Diroitler: 8 İris
    P.E.T: 5. seviye
    9 Ar-Ge
    Ayrıca Alpha Kapısı 33/34

Ve de son girdiğimde gemimin parladığını gördüm. Bunun bize kazandırdığı bir şey var mı? Açıklarsanız sevinirim.

2. Benim nacizane tavsiyem bo2 leri ve lf3 leri fullemen olacaktir. Bunlari fulledigin zaman kapilar ile seri kasilabilirsin diye düşünüyorum

3. uLTRa!

uLTRa! User

Arkadaşıma katılıyorum bencede ilk olarak bo2 , lf3 ve hız jenatatörlerini fulle derim .

İyi Forumlar.

4. Bo2 Leri Pet varsa 18 Pet yoksa 16 ya tamamla Lf3 leride 35 e felan Petle beraber PEtide hesaba Katmalı çünki pet çok işe yarıyor

5. MadForeigN

MadForeigN User

Önerileriniz için teşekkür ediyorum. LF-3 ve Bo2 leri tamamlayacağım. Fakat tamamladığımda konfigürasyonları nasıl ayarlamalıyım? Diroitlerin hepsine LF-3 mü takacağım?

6. ben npc seri kesmek istediğimde 2 konfi diroit full lf3 gemi 12 kalkan 3 hız yapıyorum. Ama genelde önerilen şu oluyor= konfi 1 gemi full hız diroit full bo2 konfi2 gemi full kalkan diroit full lf3

7. MadForeigN

MadForeigN User

İlgilenen herkese teşekkürler.

Thread Status:
Not open for further replies.