Simdi ne yapmaliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DuoTırs tarafından 28 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DuoTırs

DuoTırs User

Beyler direk konuya giriyorum.

gemimi belli bir seviyeye getirdim ama kalan kisimda ne yapacagim hakkinda cok fikrim yok. gemimin ozellikleri soyle;

3 LF-4 (4. seviye) 36 LF-3 (gelistirme yok).
    8 Iris (3. seviye) 1 Apis (6. seviye) 1 adet Havoc.
    Hiz jeneratorlerim full.
    24 argeyim 25 olmak uzere.
    Pette 5 tane 3. seviye radar var ve kami3, kutu toplayici3, hammadde toplayici3 ve dusman bulucu3 bulunmakta.
    3 hangarim var aegis citadel ve goli. Diminisher tasarimi var.

Geminin durumu bu. Simdi ne ile devam etmem gerekir? gelistirme yapmak, havoc fullemek, lf4 arttirmak gibi seylerden hangisine oncelik vermeliyim?

Iyi forumlar.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Zeta kapısına yönelerek havoc fulleyebilirsiniz.Bir yandan gelen anahtarlar ile kutu açar lf4 bulmaya çalışırsınız.Geliştirme yapacaksanız da ilk olarak irislerden başlayın.

İyi forumlar

3. DuoTırs

DuoTırs User

suan 3 zetada 1 havoc gidiyorum, arkadasim 8 zetada 1 havoc. Onu gorune imkansizmis gibi geliyor zeta :D acaba kac zetada fullenebilecegi hakkinda bir bilgi var mi yoksa tamamen sans isi midir?

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tamamen şans işi.Art arda havoc vermemiş ama sonraki zetalarından art arda havoc alabilir ya da alamaz belli değil.

İyi forumlar

DuoTırs bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.