Şimdi ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eDoLpHiN* tarafından 17 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eDoLpHiN*

eDoLpHiN* User

Oncelikle kolay gelsin sizede banada Gemimin ozellikleri 16 lf3 (levelleri 0 16 level yapamam pahalli olucagini dusundum) full hız kalkanlar 2 tane bo2 var 2 hangar var bi leonov biri goliath skylab 10 level asagi yukari 7 argeyi tamamladım bu aralar argeyi baya kastım pet 4 level kamikaze falan hicbirsey yok hepsinin 3 levelini alicam 2 iris var 2sinide uriyle almistim suan leonov kullaniyorum cunku gri roketle(credit le alinan)6.500 vurduktan sonra direk leonova gectim goliathla 3 k vuruyor cok sasirtici simdi argeyi kasmak istiyorum ama bazi arkadaslarin forumlarini okudum skylabla iris al felan diyorlardi nasil alindigini cok merak ettim bide 14 levelim eski gorev kalmadi ve yeni gorevlerde uber kesmemi istiyor zor oldugunu dusunuyorum yorum olarak simdi ne yapacagimi soylerseniz cok sevinirim ilk kez konu aciyorum fazla bilmiyorum

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Eğer kredi ve uri kasmak istiyorsan şirketinin üst haritalarında kasmaya devam edebilirsin ama üst haritada Lenov geminin alt haritadaki gibi fazla etkili olmayacağını belirtmek isterim. Görevler hakkında söyeleyebileceğim üst haritadaki görevlerden devam etmende fayda var.

İyi forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. eDoLpHiN*

eDoLpHiN* User

Suan crediye ihtiyacım yok yani her türlü kasıyorum rahatça şuan ust haritalara gitmiyorum leonov gucsuzlesiyo ama uri kasiyorum 1 saate 5 k falan kasiyorum heralde daha fazlada olabilir 15k uri daha kasip arge puanini 8 yapicam kalin sikmaya gore yapiyorum

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Üst haritadaki yartıkların ödülleri alt haritaya göre daha fazla olduğundan tavsiye olarak üst haritayı önerdim.

İyi Forumlar.

5. Merhaba ,

Üst haritalara goliath ile gidebilirsiniz fakat x-1 , x-2 , x-3 ve x-4 haritalarıdna Leonov ile oynayabilirsiniz. Ayrıca LF-3 öğe geliştirme yapmaya gerek yok çünkü zamanla LF-4 oldukça LF-3'ler boşa çıakcaktır.

Leonov ile alt haritalarda saimon , mordon , devolarium ve sibelon ihma ederek kasabilirsiniz. Görevlerden zorlanmadan yapabileceklerinizi yapabilirsiniz. Goliath ile üst haritalara gidebilir kristallin , kristallon ima edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. eDoLpHiN*

eDoLpHiN* User

Evet anladım burasını şimdi ne yapmalıyım peki argedenmi yuruyeyim iris mi alayım uriyi nasıl daha hızli kasarim bunlarin cevabinida alirsam cok sevinirim iyi aksamlar

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Daha hızlı kasılman için üst haritada kasılmanı tavsiye ettik. İris yada Arge için Açık arttırmadan ihalelerine girip iris ve argedosyası temin edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

eDoLpHiN* bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

Skylab hakkında bilgi almak için ;

Skylab Hakkında Bilgi
    Skylab Görsel Anlatım

B0-2 yetersiz açık arttırmadan almaya çalışabilirsiniz. Fırsat olursa arge'ye de devam edebilirsiniz. İris'lerinizi açık arttırmadan alıp tamamlamaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. eDoLpHiN*

eDoLpHiN* User

Istedigim cevabi aldim tesekkurler size zahmet uriyi sadece npc keserek ve avantaj kutusu toplayarak mı kasıcam baska bi yontem varmidir acaba iyi aksamlar

10. Merhaba ,

Npc imha ederek , görev yaparak , bonus kutusu toplayarak yada uridium satın alarak oluyor.

Başka sorunuz yoksa kilitleyeylim.

İyi forumlar.

eDoLpHiN* bunu beğendi.
  11. eDoLpHiN*

eDoLpHiN* User

Tesekkurler kilitleyebilirsiniz i 'yi forumlar

12. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.