Destek Şimdi ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve iracible123 tarafından 6 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar

bir klasik bir "yeni başlayanlar bölümü sorusu" ile daha karşınızdayım :D

gemimi tanıtayım öncelikle;

10 diroidi tamamladım - hepsi 6 level
    birsürü havoç, sıfır hercules (sadece zeta kapısı yaptım)
    18 normal LF4 - 7 tanesi sv 7, diğerleri sv1
    14 magma sondası
    2 hiperplazmoid
    1 yansıma sondası var
    hız ve kalkanlar full elit, geliştirmeleri yok

bunun dışında

28 argem var fakat seprom eksiğinden dolayı 19 tanesini kullanabildim henüz, normalde 24 argeye göre kalın sıkmaya ayarlayacaktım, dayanamadım 5 tane de roket uzmanına verdim

skylabı geliştirmeye çok geç başladım aşağıya resmini ekliyorum; [​IMG]

şimdi görüldüğü üzere skylab ım bu şekilde, seprom çok yavaş birikiyor, argelerimi çok yavaş kullanabiliyorum
    ayrıca 181bin urim var, haftasonu 300bin daha çekeceğim, hali hazırda 1 zeta 1 kappa açık oradan da 100bine yakın uri gelecek

bu urileri sizce nasıl değerlendirmeliyim? irisleri önce 16 level mi yapmalıyım? argeyi 36 ya tamamlamak için zetaya mı devam etmeliyim? hercules için kappa mı yapmalıyım? (açıkçası hercules e şuan için çok fazla ihtiyacım var mı emin değilim), yoksa seprom rafinerisini durmadan uri ile mi geliştirmeliyim?

bu veya bunlar dışındaki tüm önerilerinize açığım dostlar, oyunda amacım iyi bir savaş gemisi dizmek, zaman emek ve para gerektiriyor biliyorum ama yapacak birşey yok, tavsiyelerinizi bekliyorum umarım unutup eksik bilgi vermemişimdir, iyi forumlar

2. urı cekmek yerıne ındırım al cumartesı pazar alfa beta gamma don hem urın cogalsın hem tp seref x4 elit

iracible123 bunu beğendi.
  3. tavsiyen için sağol, indirim de var şuan ama alfa beta gama ile urinin artmayacağını söyleyen bir çok insan gördüm o yüzden öyle bir planım yok

benim sorum şu = urim var, mevcut durumda nasıl harcamam en mantıklı olur?

4. dostum gg basmak bi sanattır senin arkadaşların o sanata nail olamamış sanırsam benim önerim bu şekilde ha diyorsan ben kapı yapmayı sevmiyorum onun yerine Halkanı vipini kam 3 nü hazırla 5.2 de haritayı toplayıp kasıl saatte 3 vip gemi ile 10 k urıdıum legal yoldan kasarsın onuda gemının oncelıklı gelısımıne ayırır gemını 3 4 haftada fullersın

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Skylabı uri ile geliştirmek pahalı olur tavsiye etmem. Bundan sonra hem zeta yaparak argeyi yükseltmek hemde irislerden başlayarak geliştirmelerinizi yapmanızı öneririm.

Keyifli forumlar.

6. Dostum şu sanattan bize de bahsedersen biz de alpha beta gama ile kazançlı çıkalım :)