Destek Şimdi ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YourGoliath2 tarafından 7 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar hepinize arkadaşlar. Gemim solace 6iris 24 lf3 1 lf4 full bo2 8 elit hızım var ilk kapımı pazar günü yaptım(ZETA)bir havocum var. Şuanlık elimde 60k urim var ben bu iriyi neye harcamalıyım? Burgu uçuş düzenine uri biriktirsem mantıklı olurmu? Ne yapmam gerektiği hakkında bana yol gösterirseniz çok güzel olur.

2. öncelikle marketten 8. irisinizi tamamlayın sonra burgu alma güve alın. klanın varsa seni kassınlar biriktirdiğin urilerin hepsini pazar günü zetaya bas.
    senin için en doğru yol havoc fulleyene kadar zeta yapmak. hatta fulledilten sonra bile devam et. çünkü apis ve zeus için kutu açman gerek. kutu için anahtar gerek. anahtar için zeta yapman gerek :D
    kısaca ölümüne zeta yap :D
    edit ( marketten eksiklerinizi tamamladıktan sonra; zetayı güve ile rahat yapabilirsiniz önce lf3 bo2 ve irisleri fulleyin )

Son düzenlenen: 7 Kasım 2018

3. İrislerini açık artırmadan almak daha mantıklı :)

4. Birleştirmeyide unutmayın, 8. irise uri harcanmaz, ya açıkarttırmadan yada birleştirmeden yap.

5. Neden burgu değilde güve açıklıyabilirrmisiniz?

6. Güve kapılar için vazgeçilmez ancak burgu almanızı öneririm ben burgu normal haritalarda daha kullanışlıdır. Sürekli kapı yapmayacağınıza göre burgu daha öncelikli olmalı sizin için.

7. Ekipmanlarını fulle zetayı normal günlerde son bölüme kadar getir bırak ve pazar günü x2 de zetaya aban verdiği ödüller o kadar tatmin edici ki zamanında ben uri ile açıyordum zeta kapısını uçuş düzeni olarakta kalp al burgu veya güve düşünme bile ben baskına giderken bile kalp takıyorum kasışmak kapı yapmak baslında bile işine yarar burgu desen full olsan eyv hani x4 ile bi 70 filan vurursun burgu ile o zaman iş görür ben bu arada full üm kalp düzeni ile geziyorum gemim soleca bu arada can bastığı için bu arada sayborg almaya uğraşıyorum mesela havoc larını da tamamla irislerinde takılı olan lazerlerin vuruşunu %10 arttırır o yüzden zeta yap x2 gününde 100 dosya 50 anahtar veriyor bunlar zaten 105 bin uri yapıyor kapının kendisi 35 bin uri veriyoe npclerden 13 bin alıyorsun ona 15 de 50 bin 2 zeta yapsan kazandığın uri ile 1 kapı daha açarsın 2 kapı 1 kapıya bedel unutma hafta sonu indirimde zetaya bas gitsin

8. burgu ile hasarınız önemli ölçüde artmayacaktır o seviyede 5 k yerine 6 vurmusunuz bence cok farketmez. ama kapılardaki yaratıkların canı ve kalkanı eşit olduğundan güve ile kalkanı bitmeden patlatmıs oluyorsunuz. tercih sizin.

market derken açık arttırmadan bahsediyorum 60 k uri ile zaten alamaz 7 ve 8 . irisleri.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Kasım 2018
  9. Birleştirmeden 80 k ya filan alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam ondan bahsediyor arkadaş

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

İyi forumlar.

11. Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.

12. Tek yapman gereken zetaya varinı yogunu harcamak zetanjn bir diger ismi "kar" kapisidir.Iyi oyunlar