Destek Şimdi ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YourGoliath2 tarafından 26 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar 26 lf3 5 lf4 full irisim solace ve diminisher gemilerim mevcut 2 havocum var x1le sepromsuz en az 4.000 en fazla 5.500 vuruyorum hammadde toplayıcı 3 ve kutu toplayıcı 3 üm var şimdi sorum şu biriktirdiğim uriyi neye yatırmalıyım?

2. Bence kamikaze 3 al. Geri kalanıylada şahsen ben kapı basarım. Genellikle uriyle kapı açıyorum. (bu arada ne kadar uri var?)

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Açıkçası o kadar çok tercih hakkınız var ki buradan neyi önereceğimi bilemiyorum, fakat madem P.E.T. için ham madde toplayıcı ve kutu toplayıcı gibi modüller aldığınızdan bahsettiniz harcamanızı bu şekilde yapmaya devam edebilirsiniz. Arkadaşımızın dediği gibi Kamikaze 3 alırsanız kapı yaparken çok faydasını görürsünüz. Bunun dışında ise Zeta Kapısı yaparak havoclarınızı tamamlamanızı öneririm.

İyi forumlar.

4. Meraba dostum öncelikle burgu droit düzeni yok ise almanı tavsiye ederim onun haricinde zeta dönmelisin fakat ürni buna harcama pala toplayarak çok rahat kapı yapabilrisin(ciddi zaman aıyor) Argelerin 24 değil ise argeye yatırabilirsin(palada zaman geçirmek istemiyorsan kapıya bas)

5. Arkadaşlar 80k urim var pala dönmeyi sevmiyorum kutu topluyorum o şekilde yapıyorum zetayı.İki haftada bir yapıyorum ortalama zeta kapısını. Vip almıyorum kamikaze alsam petimin seviyesi 14 buda 300 uridum oluyor sürekli kami attığımda 300 uri vermek çok mantıksız geliyor. Burgu almayı düşünüyorum şuanlık %30 indirim varken ama 25k uri kasamam gibi geliyor(1 günüm kaldı yarın bitiyor indirim paketim) kasamazsam eğer güve almak mantıklımı sizce

6. nonono20

nonono20 User

petini kami attıgında 300 er uridium aldıgını söylemişsin. İndirim paketi %25 indirim sağlar, vip te %5 verir bu şekilde %30 olur.

Pala cok vakit yiyen karşılıgında yok kazandıran bi durumda bence, tavsiyem alabiliyorsna katlayıcı alıp spaceball da gg kasman. Katlayıcıyla tek çöpten 20 gg alırsın. Petinle beraber toplarsan ortalama her topta 2-3 çöp alabilirsin, kimi zaman 5-6.

1 saatte topladıgın palladiumun karsılıgını tek spaceball topunda karşılayabilirsin. Bugün spaceball etkinliği var kaçırma derim.

7. Spaceball hakkında bilgi verebilirmisin

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradan Spaceball hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
    Kısa özetlersem en fazla hasar veren şirketin x-5 kapısına doğru gider spaceball ve kapıya vardığında hasar veren gemilerin sayına bağlı olarak, portun etrafına çöp görünümlü etkinlik kutuları çıkar. Onları toplayan kişiler cephane, ekstra enerji ve vb. ödüller kazanır.

İyi forumlar.

9. 80k uri ile aegis al derim kapı yapımında ve kasılmakta çok yardımcı olur sana ve kesinlikle burguya yönelme şuan gelişim aşamasındasın bunun için sana kalp düzeni almanı tavsiye ederim