Şimdi Ne Yapmalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ĸДЯдИŁłKŁдЯ_ŁoЯĐЦ tarafından 10 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba arkdaşlar gemiyi belli bi seviyeye getirdim ama şimdi ne için kasılmam gerek önceliğim ne olmalı bilmiyorum gemim şöyle
    full bo2 full hız
    8 iris 4 havoc
    çok lf3 12lf4
    9 lvl pet 3 lvl hammadde 1 lvl kami 1 lvl toplayıcı var
    15 arge
    60 k uri
    şimdi ne yapacağım

2. Öncelikle BL haritasındaki ilk 10 görevi yapıp prometusları fulle sonra 5-3 te palladium toplayıp 50 zeta yapmalısın tabii farklı yöntemlerin varsa ayrı ama 50 zeta şart çünkü arge dosyasında ihtiyacın var sonra BL haritasında promestus kasmalısın ama kesinlikle 50 zeta yapmalsın çünkü BL de rahat kasılabilmen için iyi bir cepahneye sahip olursun sana 25 tane daha prometus lazım olacak buda 1875 ganimet anahtarı gerektiriyor geriye kalan 700 ganimet ile zeus gününde apis ve zeus diroit parçalarını fulleyebilirsin

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

[˚°ºKIZIL€LMAº°˚] adlı kullanıcımızında dediği gibi zeta yapabilirsiniz fakat 10 tanesini tamamlayana kadar yapmanız benim görüşüm devamında ise gelen ganimet kutuları ile zeus gününde kutu açmanız hem Apis hem Zeus diroitlerinin parçalarını tamamlamanız olur.Devamında ise Prometheus lazerlerini tamamlamak için uğraşabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. tammamdır bekle beni 5-3 ben geliyorum :)

Aery bunu beğendi.