Şimdi ne yapmalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Emektar tarafından 15 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Emektar

Emektar User

merhabalar gemim 17 seviye kodlu bir gemi 12 lf4 7 prometheus 15 karasız 8 iris 10 havoc pet 10 seviye 5 radar 3 seviye hammedde toplama mevcut 16 argeyim devamlı paladıum toplayıp zeta acıyorum günde 1 zeta acıyorum calısmıyorum okumuyorum yanlıs anlasılmasın suan gemimde venom dinisher solace şşmsek vega vs var haftada en az 4 zeta dönüyorum irislerim 4 tanesi 8 4 tanesi 4 seviye rolet atar 7 seviye kalp burgu güve iç içe uçuş düzenlerm var ben şimdi bu zetdan gelcek urıdum ve kutuları en verimli nasıl degerlendirmeliyim not apis 17 zeus 1 parça

-=ODIN=- bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yapmanız gereken açtığınız Zeta kapılarını Çifte Ödül Gününde bitirmeniz ve biriken ganimet anahtarlarını takvimi takip ederek bir sonraki Zeus gününde açmanız. Zeus için gerekli parçaları tamamlayana kadar, yüksek miktarda Apis parçasına da sahip olacaksınızdır. Apis için az sayıda parça kaldığında Uridium ile Apis parçası birleştirmeyin, zaten Zeus için kutu açmaya devam edeceğiniz için Apis parçası yine çıkmaya devam edecektir. Apis ve Zeus droitleri vuruş güçünüze epey katkıda bulunacaktır. Bunun dışında Sınırlar Dahilinde görev zincirindeki Prometheus lazer ödüllü görevleri bitirebilirsiniz Palladiumdan sıkıldıkca. Günlük Giriş Bonsuları ve "UPGRADE" kodu ile Bo3 kalkanlarızı biriktirin bu sizi geçici olarak kalakan geliştirme maliyetinden kurtaracaktır. Size bir diğer tavsiyem etkinliklerde gelen Hedefleri tamamlamanız yönündedir, bazen zor görünse de Savaş Bileti satın alındığı taktirde kazanılan ödüller temel fiyat olan 200.000 Uridiumluk harcamayı rahat rahat çıkarmaktadır. Örneğin bu seferki hedeflerden bir tanesinin Savaş Bileti ile ödülü 100.000 PLT-3030 roketi. Bu roketlerin dükkandaki indirim ve vip ile satın alım fiyatı 490.000 Uriiduma denk geliyor. Hedefler hakkında detaylara etkinlik rehberinden ulaşabilirsiniz.
    Son olarak şu anlık sadece droitlerinizi geliştirmeye odaklanın, bu size en iyi kazancı sağlayacaktır.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  3. Kalan 3 pro lazeri görevini de tamamlamalısınız.