Şimdi ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●тнє●ѕєcяєт●[втня] tarafından 11 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben 14 seviyeyim, 7LF3 9 LF2 var, Hızlar full G3N-7900 , Kalkan 1 BO2 , Kalanı SG3N-A03 , 7 Argeyim, 7 Flax 1 İrisim, 2.700-3.000 arası vuruyorum. Full olmak için neler yapmalıyım, nerede kasılmalıyım, nasıl daha kolay credi ve uri kasabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada mmoyum :)

2. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Gemin lenovmu ?
    Tavsiyem x-3 te takılman.10-12 lf3 arası yaparsan yeni haritalara geç.Kris ve talon çok kar sağlıyor.

3. Bana kalırsa eski haritalarda Leonov ile takılmaya devam et.
    15 LF3 , 15 BO-2 , 15 Hız Jeneratorü yapana kadar o haritalarda Leonov ile kasıl

Bu ekipmanları tamamlandıktan sonra , Goliath ' a geçip , Yeni haritalarda , Lordakium , Kristallin , Kristallon gibi NPC ' leri keserek iyi kredi kasar , İrislerini fullersin.

4. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

arkadaşlarıma katılıyorum leoyla x-3te kasıl 15lf3 15 bo2 yapana kadar sonra goliye geç benm gemimde leo ben x-3te boss mordon boss saimon devo kesiyorum çöpünü toplayıp satıyorum (CREDİ BİRİKTİRMEK İÇİN ) bi günde 1m kasıyorum böle yaparak goliye para biriktiriyom :)

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Geminizi yazmamışsınız ancak en doğrusu leonow alıp kasılmanız olacaktır.Leonow ile eski haritalarda seri şekilde önünüze gelen küçük yaratıkları keserek kasılabilirsiniz.

15 lf3 15 bo2 olana kadar bu şekilde ilerlemelisiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.