Şimdi ne yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RaViper tarafından 30 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RaViper

RaViper User

Arkadaşlar iyi oyunlar bi kaç sorum olacak. Öncelikle 15 lvlim goli 32 lf3 16 bo2 15 g3n 8 iris var 7 arge var 20 k uri 120m credi 6 lvl pet var.Sorum şu sizce nasıl bi yol izlemeliyim apis-zeus mu tamamlayim zeta yapıp havoc tasarımları mı tamamlayim yoksa arge mi yapmalıyım ? Yalnız cevap verirken sizden ricam şu bana bu saydıklarımı sıraya koyup söylerseniz (örn : ilk apis-zeus yap sonra arge yap şeklinde) memnun olurum. Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi oyunlar.

2. BonusRasta

BonusRasta User

Kredinle alabilirsen açık arttırmadan spearhead al.
    Ardından paladium toplayıp zeta yap, argeni arttırman daha rahat olur.
    Hem argeyi arttırmaya çalışırken anahtar birikir hem de havoc çıkma olasılığı ile geminin diroitlerine tasarım eklemiş olursun

RaViper bunu beğendi.
  3. RaViper

RaViper User

Teşekkür ederim kardeşim dediğin şekilde devam edeceğim

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Zeta yapıp argenizi arttırabilirsiniz.Ayrıca biriken uridium ile zeus günlerinde kutu açarak apis ve zeus parçalarını arttırma şansını elde edersiniz.

İyi forumlar

5. RaViper

RaViper User

Peki spearhead yerine vega alsam bi fark olur mu sonuçta ikiside oyunun en hızlı 2 gemisi pala toplarken hangi gemi bana daha avantaj sağlar ? Karanlık modum teşekkür ederim cevabınız için.

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Spearhead alırsanız sizin için daha iyi olur en azından anti kamuflaj özelliğini kullanabilirsiniz kaçmak için ;)

Keyifli Forumlar

7. RaViper

RaViper User

Teşekkürler sihirbaz modum spearhead alıp palaya başlayacağım.

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Bir şey değil, konun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.