şimdi ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ph4ntomLanc3r tarafından 8 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam arkadaslar 3 gün önce basladım.
    leonov kullanıyorum
    1 iris ve 3 flax var 5lvl herbiri
    10 lvlim
    quest yapıyorum gelişigüzel
    nasıl bir yol izlemeliyim

2. Heterodox

Heterodox User

leonovla x-2 x-3 x-4 haritalarında görev yap yaklaşık 15 lf3 15 b02 olunca bir de 4-5 iris yaptığın zaman goliyle beraber tallinlere takıl

3. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi x-3 ve x-4 haritalarında kasabilir yada görev yapabilirsiniz. Böylece hem uridium hem de kredi biriktirebilirsiniz. Skylab geliştirip Promerium satarak yada imha ettiğiniz npc çöplerini toplayıp satarak kredi kazanabilirsiniz.

Uridium biriktirip ilerde arge v.b. şeylere harcayabilirsiniz. Kredi biriktirip açık arttırmadan eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. fbrecep123

fbrecep123 User

X3 x4 riskli gibi biraz x2 yap çok kısa sürede flax al 1tane daha lf2lerini fulle ondan sonra x3 x4den 15 lf3b 15bo2 olmadan çıkma sana tavsiyem 14lvle kadar x3 x4 leonovla kasıl

5. cok saolun arkadaslar

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Flaxs sayınızı çoğaltırsanız,daha fazla silah koyup daha fazla vurursunuz.

İyi forumlar.

7. peki bir sorum daha olacak yeni konu acmak istemiyorum. cok fazla miss vuruyorum nasıl düsürebilirimm miss rate i

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Roketlerinizin miss vurmasını belli bir süre engellemek için Teknoloji fabrikasından roket ince ayarını yapabilirsiniz.
    Roket ince ayarı
    İnce ayar hedef sistemi, basit roketlerin isabet oranını belli bir süre için % 100 yapar.Yani
    roketleriniz belli bir süre miss vurmaz.

Lazerler için ise Arge nizi Ayarcıya vermelisiniz.Ayarcıyı 5/5 te yaparsanız miss vurma azalacaktır.

Arge dizilimi için buradan yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.