Öneri Şimdi ne yapmam lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛÇłКßΞЧΛŽ╚ЯΞΛŁ╝ tarafından 15 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce oyuna başlamıştım ve 4-5 lvlde daha gelişmemişken goli almıştım 30tl'ye ve şimdi 3 tane lf3 4 flax 2 SG3N-BO1 falan var yani ekipman bakımından aşırı kötüyüm çünkü yeni başladığım gibi daha oyunu fazla kapmadan goli almıştım ve şimdi aşırı ekipmansızlık çekiyorum buda koskoca goliyi kasmam zor oluyor şimdi benim nasıl bir yol çizmem lazım direk full lf3 mü kasayım ve nerede kasıyım kalkanmı kasıyım flax'mı alsam 1.5m para var 7b uri var önerilerinizi bekliyorum.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kasılmak Goliath gemisi ile ile zorlayabilir,leonov gemisini alabilme şansınız varsa ,eski haritalarda Roketleri 2 katı daha güçlü vurmaktadır buda daha seri, bir şekilde kasılmanıza etken olacaktır düşüncesindeyim,Ama tabii ki Goliath gemisiylede kasılabilirsiniz yapmanız gereken X3 haritasında Seri bir şekilde küçük NPC leri kesip kredi kasarak ticaretten LF3 sayınızı arttırmaktır,aynı zmanda duruma göre iris veya Flax almak olmalıdır.Alacağınız her diroıt vuruş gücünüzün artmasını sağlayacaktır.

İyi Forumlar.

3. Anladım Teşekkür ederim iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.