Şimdiik o kadar yol geldik.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♫_____Kцsaлagi│EIC│™ tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1.5 yıldır acısıyla , tatlısıyla eğlendik coştuk uçtuk kaçtık bazen kavga ettik bann yedik (O çoğunlukta kalıyordu aslında ... neyse)

Şimdi benim hakkındaki düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum onca yıldır beni nasıl biri olarak görüyorsunuz ?

MOD'larımız da cevaplarsa sevinirim sonuçta üyelerden sorumlu sizlersiniz ^^

Jameika-TR bunu beğendi.
  2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Tıss.. küt müt. Efeklerini seviyorum anime hasalıgın bazen sinir bozsada iyisin hoşsun bir yokuşsun... Şaka bi yana iyisin iyi :)

.SİHİRBaZ. ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. Ne desem bilemedim ki :confused:

Bakış açılarımız farklı...

Jameika-TR bunu beğendi.
  4. ? o_O

5. :eek::eek:

Anladın işte :D

6. Anime'yi bana sevdiren , foruma neşe getiren , konuşmayı sevdiğim çok uzun yazan bir arkadaşsın :D

Uzun yazıyor olsan bile uzun yazman çok iyi birşey.

Şimdiye kadarda sinir olduğum bir davranışın olmadı.

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

:D Tek kelime ile anlatayım seni hem kısa ve öz olur; "tanışmadık ki :D"

Keyifli Forumlar

Jameika-TR bunu beğendi.
  8. StorMHawsK

StorMHawsK User

Ben oyuna yeni başladim ama, Jameika-Tr
    Arkadaşin dediklerine göre anime seviyormussun bende seviyorum kan bağim ısindi sana :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  9. Valla Naruto , One Piece felan izliyorum dersen benden deyılsın sıkıldım çünkü anime izliyormusun diyenlerin Naruto , OP'den felan bahsetmelerinden -_-

A aaa nasıl tanışmadık ya siz oyuncu değil miydiniz bundan önce MOD'um elbet görüşmüşüzdür :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Hangi serverda oynuyordun? :D

11. Bu hesapla eskiden TR4. Şimdi TR3.

Siz forumcu değilmiydiniz :D

12. Eyisin eyi bazen animlere uçuyorsun fakat iyisin iyi :)

Çok uzun yazıyorsun bazen üşeniyorum diyorum loonie ne yaptın sen...

Şaka şaka :)

Benim gözümde iyi birisin ozunde birine zararı olmayan birisin...

En çok sevdiğim yanın şu bana hayatın olumlu yanlarını hatırlatıyorsun. ;)

13. Ciddi misin ?

Dostum seninle tıpa tıp aynıyız.Seninle düşüncelerimiz aynı :D nedense hep aynı şeyleri düşünüyoruz , telepatik iletişim mi var ne :D

14. Bilemem artık o_O Zihin okuma gibi bir yeteneğim yok o_O

15. İnanma buna :D GITS izlemem mizlemem diyip çaktırmadan izleye izleye beyin hacklemeyi öğrenmiştir :D

16. Anlatmak istediğini pek anlamış değilim ? o_O

Neyse bu TV programı Kidz/Anime izliyorum artık yani ara sıra izliyorum.Death Note'yi yakalıyorum ama şu GITS ne zaman çıkar onu bilmiyorum :D

17. 22:30. Death Note'dan hemen sonra.

Ya dedin ya telepati felan mı var diye , DODGE bana hep GITS izlemem felan diyor ama bence gizli gizli GITS izleyip beyin hacklemeyi öğrenmiştir beyinin hackleyip senin hoşlandığın - hoşlanmadığın şeyleri öğrenip sana yutturmaya çalışıyordur :D GITS'te beyin hackleme var ya :D

BlackGhost™ bunu beğendi.
  18. Peki...

Bugün var mı GITS ?

İzlerim hatta izlemem lazım çok söz ediyorsun ondan merak ediyorum hemde çoook.

Senden bir iyilik isteyeceğim , yapar mısın ?

19. Her gün var Sailor Moon , Death Note , GITS. 3 anime eskiden daha çokdu azalttılar :/

Saçmasapan birşey değilse tabiki !

20. Ben kaçıyorum o zaman :) izlemeye gidiyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.