Şimşek mi? Aegis mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELI•VAR tarafından 1 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce?

1. Şimşek

oy sayısı 8
    50,0%
  2. Aegis

oy sayısı 8
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TOGAR

TOGAR User

4-1 4-2 4-3 haritalarında rahatlıkla sperhead kesebilirsiniz. nitekim kestiğimde olmuştur. O kendini ulaşılmaz zanneder fakat özellik bile açmadan çok atlatmadığım oldu kapıdan ;)

2. kardeş bırak boş konuşmayı baskında goliden harici yalanmış adam vegayla 120k atıyor zaten karşına vega çıkınca napcan bırakcak mısın sana vur kaç yaparlar sonra görürsün kralı

3. zor dostum ya çünkü 1.3 e aegisi alacağım 500 milyonada elite tasarımını :) yani kredim sıfırlanacak :) artık şimşeği almam 1 buçuk 2 ayımı alır heralde :)

4. DELI•VAR

DELI•VAR User

o kadar cyi hangi haritada kasıyosunuz 5 2 de mi ?

5. ben klan açtım kendime başka bi gemimide koydum içine düzenli olarak ordan kredi alıyorum ayrıca vipüyeliğim var hammadde satıcı modül 3 üm var sadece skylab ile 25 m günde kazanıyorum zaten ama kredi için kristallon keserim ben bide aegis alınca low kapısı yapacağım

6. TOGAR

TOGAR User

citadel ile fena c yapılır. premium varsa birde petle satarsan of of diyorum. 120.000 vuran vegayı bende gördüm. ağzım açık kaldı. ultra diye elemandı adam harbi ultra.

7. -yeter123-

-yeter123- User

Şimşek gereksiz mi?Oyunun en iyi gemisi vegadır.Vegayı kullanmak oyun bilgisi ve zeka gerektirir.Vegayı herkes kullanamaz.Şimşek tasarımı olmayan elit bir oyuncu olmaz bence.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.