Şimşek mi Pusat mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BADBOY666 tarafından 4 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şimşek mi pusat mı

1. Şimşek

40,0%
  2. Pusat

60,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BADBOY666

BADBOY666 User

iyi günler arkadaşlar aklıma takıldı da şimsek mi pusat mı olumlu olumsuz yanları nedir tavsiye edenler uygun bir üslupla yazabilir mi ? eğer ciddi olarak yazan olursa kafama yatarsa almayı düşünüyorum iyi forumlar

2. wallaha carin sağlamsa al şimşegi tak tak kes sağlam değil se al pusati kasıl düşman gelince de kaçarsın

3. BADBOY666

BADBOY666 User

lf3 bo2 iris falan ful normal çar yani diriot düzenlerim falan var

4. havoc herkul lf4 sayisi kaç .?

5. BADBOY666

BADBOY666 User

yeni çar daha :) hiç yok 4 lf4 normal bi çar işte

6. kesinlikle şimşegi tavsiye ederim. eger gemin full+full degilse pusat hiçbir iş görmez. full adamların pusatla 5-3 e gelmeleri artık moda oldu eger pusat olursan onlardan kaçma şansın 0. ama şimşek alırsan açarsın yetenegi 5 saniye boyunca %30 hız artışı ve hoop adamlardan kurtuldun.

yanlış düşünüyorsun bence tam tersi olmalı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ağustos 2015
    LastShot12345 bunu beğendi.
  7. Avci konfisinde isen+Lf-4 ler 15i gectiyse irisler+apis+zeus 16 levelse havoclar fullse herkullere de yeni basladiyssn Pusat harika gercekten simsek ise bence pusat geldiginden beri fazla gerekli bi tasarim olmaktan cikti.Ozellikler karsilastirildiginda;
    +Pusat darbe puani simsekten az bu yuzden avcida hemen olebilirsiniz.
    +Pusatin azami hizi(cark olusumunu saymassak) 588 ,simsegin azami hizi(cark olusumunu saymassak) 576
    +Pusatin16 lazer slotu var fakat simsegin 10 lazer slotu var
    +Simsegin yetenegi var(kullanildiginda %30 daha hizli oluyosun) pusatin bi yetenegi yok
    +Pusat credits ile suan alinamiyor fakat simsek hem credits hem uridumla alinabiliyor.
    +++Kisacasi baskinlarda her gemiyi kesmek istiyosaniz zorlandiginizda kacmak istiyosaniz PUSAT,ben vega ilr kasilmayi seviyorum diyorsaniz SIMSEK onerimdir

8. aynen kardeşim ters yazmışım düzeltmem için teşekkürler :)

.BlueStreak. bunu beğendi.
  9. Merhaba,

Şimşeğin hızı birden yükselip sonra eski haline döndüğü ve soğuma süresi çok uzun bir süre olduğu için pusatı tavsiye ediyorum daima hızlı :)

İyi Forumlar

10. BADBOY666

BADBOY666 User

kafamda deli sorular :) saolun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.