ŞİMŞEK TASARIMIMI YOKSA CİDATELMİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™S•L•A•Y•E•R tarafından 1 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kardesim goliathta kasilmak icin venom baskin icin spectrum ben senin gemi ozelliklerine baktim bence kasil biraz daha .Bu yuzden venom alabilirsin

★POSEİDON★ bunu beğendi.
  2. cidateli ambarı için aldım fakat şimşeğin artı ve eksilerini söylebelirimsiniz

3. Merhabalar,

Her geminin ve tasarımın hem artı hemde eksi yönleri bulunmakta,öncelikle yeni geminizi güle güle keyifle kullanın vengeance şimşek tasarımına gelince %5 daha fazla hasar ve muavin yakıcı artı sağlayan özellikler ama goliaht a göre lazer sayısı az tabi ki bunlar kullanıcıya göre değişen tercihler benim tercihim her zaman goliaht oldu.Bazen çok zayıf ya da farklı gemiyi ağır kruvazör gibi kullanabilen arkadaşlar gördüm,demek ki her oyuncunun oynayış şekline göre bir gemi var.şansınız bol olsun

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.